ISC Ski Oud-Turnhout

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Locatie
De Hoogt 122360 Oud-TurnhoutBelgiëT: +32 496 79 77 33http://www.isc-ski.com

In het Belgische Oud-Turnhout vind je de indoorrolbaan ISC-Ski. De locatie bevindt zich vlak langs de Belgische N18 en heeft een grote parking voor de deur. Parkeren is bijna nooit een probleem, er is namelijk genoeg ruimte voor je auto op de grote parkeerplaats van het sportcentrum van Oud-Turnhout. De skibaan ligt tussen de zalen van de tennisvereniging in, je kunt dan ook gebruik maken van de kleedkamers en de horeca van deze tennisverenging.

De rolbaan
Ze hebben bij ISC-Ski één skibaan, die netjes onderhouden is, net zoals het skimateriaal. Deze baan is 4 meter breed en 7 meter lang en hier mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd op. De baan beschikt over een spiegel, maar de eigen beweging bekijken is ook mogelijk met behulp van video-analyse.

De leraren
De leraren zijn zowel extern als intern opgeleid waardoor alle leraren op een en dezelfde lijn liggen. Mocht je een andere leraar voor je neus krijgen dan is dat geen probleem, want iedereen spreekt dezelfde taal.
Het inplannen van je lessen kan telefonisch maar ook online via de website. De leraar schaalt je in op een ski- niveau en zo kan jij je lessen zelf inplannen. Op de website vind je nog meer informatie, zoals de skilessen die ISC-Ski aanbiedt bij de skihal Peer.

Wat vind jij van ISC Ski Oud-Turnhout?

Krijgt een 8 op basis van beoordeling

Skizoeker
17 maart 2018 · 15:53

Rollerbaan bij een indoorcentrum. In hetzelfde gebouw zit een grote tennishal. Per uur kunnen maximaal 4 personen boeken. Ons gezin (4 pers) is zeer tevreden over de les. Mijn zoon heeft er leren skiën en in Oostenrijk stond men versteld van de technische bagage na 10 lessen. De hoek is volgens mij nooit versteld zoals in de eigenschappen is aangegeven.

Positief: goede lessen.
Negatief: ouder materiaal en door het vocht ruikt de baan een beetje muf.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring