BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skicentrum Heemskerk

Skicentrum Heemskerk

(14 reviews)

Beoordeeld met een 9.6 op basis van 14 stemmen.

Skicentrum Heemskerk
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Communicatieweg 4D
1967 PR Heemskerk
Nederland
T: 0251-248500
https://www.skicentrumheemskerk.nl

Skicentrum Heemskerk is goed te bereiken, het bevindt zich vlakbij afslag 9 van de A9. Vlakbij is voldoende parkeergelegenheid. Bij binnenkomst van de accommodatie waan je jezelf in een Oostenrijkse berghut. Hier kan men de bar, de receptie en voldoende zitplaatsen vinden. Vanuit de horecagelegenheid is er zicht op de rolbanen, waardoor ouders hun lessende kinderen goed in te gaten kunnen houden. De horeca is ook beschikbaar voor (kinder)feesten en partijen.

faciliteiten Het aanwezige personeel is in de hele zaak actief en kan je dus ook op weg helpen in de aanwezige winkel. Je wordt altijd geholpen door iemand met ervaring in het skiën en dus kunnen al je vragen beantwoord worden. De collectie aan ski’s wordt elk jaar getest door om zeker te zijn van het kwaliteit dat er verkocht wordt. De collectie aan ski’s en skischoenen bestaat dus enkel uit materiaal dat er toe doet in de ogen van het personeel. Ook kan de skischoen hier gepersonaliseerd worden om eventuele problemen op te lossen. Ook voor het onderhoud van eigen materiaal kan je terecht bij skicentrum Heemskerk, want er is apparatuur om je ski’s en snowboards te waxen en te slijpen.

De banen Naast skicentrum Heemskerk, in hetzelfde gebouw bevindt zich Maxxtracks. Dit bedrijf ontwikkelt en verkoopt skirolbanen in het binnen- en buitenland. Door een samenwerking met dit bedrijf beschikt skicentrum over nieuwste kennis en rolbanen. Er zijn 2 rolbanen met een verstelbare hellingshoek waar maximaal 3 personen op tegelijkertijd op de baan kunnen. Voor en na afloop van de lessen is er de mogelijkheid om te kleden in de kleedruimte.

Op reis Naast de trainingsweekenden van de aangesloten skiteams, biedt skicentrum Heemskerk verscheidene reizen naar de sneeuw aan. Zo organiseren ze onder andere trainingen in het off-piste skiën, een ladiesweekend, een guys only-weekend en een familiereis.


Wat vind jij van Skicentrum Heemskerk?

Beoordeeld met een 9.6 op basis van 14 reviews

 • Gast830
  Gast830 23 november 2018 · 12:59

  Door een ernstig doorgezakte voet had ik enorme pijnen bij het dragen van een skischoen. Bij verschillende zaken advies gevraagd zooltjes geprobeerd maar niets hielp. Ik had eigenlijk besloten dat skiën er voor mij niet meer inzat toen ik hoorde van Skicentrum Heemskerk. Hij schrok van mijn voet maar durfde het aan een skischoen aan te passen naar mijn voet door hem te verwarmen en uit te buigen. Zou het mislukken zou het een strop zijn voor het skicentrum. Na meerdere keren naar de winkel te zijn geweest en na steeds kleine aanpassingen leek het goed te voelen. De grote test moest echter nog komen, een lang weekend Winterberg was de uitdaging. Ik kon weer skiën zonder pijn ,zelfs de hele dag. Na Winterberg een reis geboekt naar Oostenrijk waar ik een week zonder pijn weer heerlijk heb kunnen skiën. Zonder skicentrum Heemskerk was het voor mij einde skiën geweest. Ik was naar meerdere wintersport specialisten geweest en niemand kon wat doen....dus ga naar skicentrum Heemskerk

  meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast337
  Gast337 12 juni 2018 · 16:47

  Super goed! Richard Molenaar is een top leraar!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast566
  Gast566 4 april 2018 · 20:50

  Techniek kun je heel goed leren en bijschaven tijdens de lessen. Ik de sneeuw kun je smokkelen.. als je dat hier doet val je door de mand. Goede persoonlijke begeleiding van de instructeurs. Je ziet wat je doet door de spiegels, je voelt en ziet tegelijkertijd wat je doet. De baan kan ik snelheid en hoogte ingesteld worden waardoor het een uitdaging blijft. Kundig personeel op de baan en de aansluitende winkel.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast149
  Gast149 1 april 2018 · 16:03

  Al meerdere jaren staan we een uur per week op de baan. Nog steeds zien we verbeteringen in techniek en zijn we door wekelijkse oefeningen ook goed voorbereid op onze skivakanties. Goede leraren en prima accommodatie . Verder is ook de shop goed gesorteerd en voorzien van uitermate deskundig personeel. Al met al zijn wij zeer tevreden en gaan ook komend seizoen weer wekelijks de baan op in Heemskerk.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast568
  Gast568 1 april 2018 · 14:28

  Superfijne skischool. Leraren zien goed wat er verbeterd kan worden aan je techniek en kunnen goed overbrengen hoe je dat dan moet aanpassen. Ik heb heel erg veel gehad aan de privelessen!

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Skicentrum Heemskerk.