BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skicentrum Hillegom

Skicentrum Hillegom

(6 reviews)

Beoordeeld met een 7.0 op basis van 6 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Nee
Locatie
Vosselaan 156
2181 CD Hillegom
Nederland
T: 0252-527120
https://www.skicentrumhillegom.nl

Skicentrum Hillegom vind je in sportcentrum de Vosse. Naast skiën kan je hier terecht in het zwembad en zijn er meerdere sportvelden en zalen. Ook heeft Skicentrum Hillegom een escape room en kun je er boogschieten, luchtbuks schieten en knots hockey spelen. De horeca kan worden omgebouwd tot àpres ski bar, waardoor het samen met de vele activiteiten een ideale locatie is voor bedrijfsuitjes, feesten en partijen.

Veel ruimte

Net als de horeca heeft ook het gedeelte met de rolbanen veel ruimte. Er zijn bankjes waar je op kunt uitrusten en de andere skiërs of boarders kunt zien. Naast de rolbanen ligt een vaste borstelbaan. Hierop kunnen kinderen tuben of sleeën en wordt er ook lesgegeven aan de kleinste kinderen. Ook vind je hier een slackline, waarop je de balans kunt trainen.

Lessen Bij Skicentrum Hillegom wordt je ingedeeld met mensen van je eigen niveau. Ook kun je er in een familie- of gezinsles boeken om samen met anderen een lesje te nemen. Kinderen kunnen al vanaf hun derde jaar op les bij Skicentrum Hillegom. De enthousiaste kids kunnen zichzelf aanmelden voor het skiteam, waar zij techniektrainingen doen en af en toe naar een sneeuwhal en een keer per jaar naar de bergen trekken.

Je kunt de lessen bij Skicentrum Hillegom zelf online boeken en betalen. In het boekingssysteem kun je een aantal voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld welke data je wilt lessen, welke leraar je het liefst wilt hebben en hoe vaak je een les wilt nemen.


Wat vind jij van Skicentrum Hillegom?

Beoordeeld met een 7.0 op basis van 6 reviews

 • henk@clubactif.nl
  henk@clubactif.nl 22 februari 2019 · 21:18

  Superlessen gehad, intensief, prima ook voor het werken aan conditie. Het voordeel van de rollerbaan is dat je door kunt blijven gaan!! Je moet de skitechniek goed toepassen, doe je dat niet dan helpt de baan je met het onderkennen van gebrek aan techniek. Telefonisch contact, ontvangst en lessen waren prima. TOPbaan!!!

  6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast025
  Gast025 3 februari 2019 · 21:22

  Slechte begeleiding, amper uitleg..

  Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast256
  Gast256 2 april 2018 · 16:18

  Super ervaring op de baan, waarbij ik ondanks veel les op de piste toch nog ontzettend veel kon leren. De eerste stappen waren lastig maar om daarna in de details te gaan is erg goed voor de techniek geweest, wat direct merkbaar was op de piste. Daarnaast een leuke sfeer in het Skicentrum met een open haard en bar.

  Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast521
  Gast521 14 maart 2018 · 21:41

  Veel indoorbanen geskied, maar dit sloeg alles... Tijdens de eerste les, werd er gezegd; ''Ik ben een stagiair, jullie skiën te goed voor mij. Ik weet niet wat ik met jullie zou moeten doen''. Bij de receptie besproken, kreeg het antwoord; ''ja dat kan gebeuren''. 1x maar nooit weer!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Yeti
  Yeti 13 maart 2018 · 21:06

  We hebben een aantal seizoenen met veel succes geskied op deze baan. Veel geleerd onder goede begeleiding. Na deze lessen met veel meer gemak en vertrouwen over zwaardere pistes gegaan door een sterk verbeterde techniek!

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Skicentrum Hillegom.