BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skiindoor Landsmeer

Skiindoor Landsmeer

(3 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 3 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Zuideinde 74 M
1121 CM Landsmeer
Nederland
T: +31 20 694 45 94
http://www.skiindoor.nl

Skiindoor Landsmeer ligt net buiten de ring van Amsterdam wat zorgt voor een goede bereikbaarheid. De rolbaan heeft haar eigen parkeerplaatsen wat ervoor zorgt dat je altijd je auto kwijt kan. Je komt binnen in een grote ruimte waar naast de receptie ook een bar, een winkel, kleedkamers en toiletten zijn. Aan de bar kun je een klein hapje en een drankje bestellen om bij te komen.

Lessen

De leraren bij Skiindoor Landsmeer zijn allemaal gediplomeerd en daarnaast ook intern opgeleid zodat zij iedereen op de juiste manier kunnen begeleiden. Je wordt op niveau ingedeeld in een klein groepje en krijgt persoonlijke begeleiding gedurende de gehele cursus. Ook kinderen kunnen terecht bij Skiindoor Landsmeer. Zij worden met leeftijdsgenootjes ingedeeld in een groep en leren spelenderwijs de basistechnieken van het skiën en/of snowboarden.

Er worden jaarlijks meerdere sneeuwtrainingen georganiseerd door Skiindoor Landsmeer. Tijdens zo’n training ga je met een groep wintersporters naar de bergen en gaan de leraren mee. In een lang weekend of week kan je onder begeleiding naar beneden en kan je uiteraard ook zelf skiën of boarden wanneer je dit wilt.

Een les kun je bij Skiindoor Landsmeer online boeken. Op de website kan je als nieuwe of bestaande klant een boeking doen voor één of meerdere personen en daarbij aangeven wat je voorkeursdatum en tijdstip is. Je wordt dan snel terug gebeld door een medewerker van Skiindoor om je les(sen) vast te leggen in het systeem.

Materiaal Skiindoor Landsmeer heeft een eigen winkel waarin ze wintersportmateriaal verkopen en verhuren. Je krijgt advies van je eigen leraar waardoor je echt spullen krijgt die bij jouw ski- of snowboardstijl passen en in overleg kun je de producten eventueel eerst testen in een huur/koop combinatie.


Wat vind jij van Skiindoor Landsmeer?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 3 reviews

 • Gast374
  Gast374 7 april 2019 · 22:18

  top gewoon top!!!

 • Gast997
  Gast997 7 april 2019 · 22:17

  Leuke gezellige kleinschalige skischool. Altijd goed om je techniek te verbeteren.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast481
  Gast481 7 april 2019 · 22:08

  Goede leraren zowel zelf top les gehad als ook mijn kids. De jongste skiet liever in Landsmeer dan in Oostenrijk waren zijn woorden. Nadeel je moet op tijd boeken want voor de krokusvakantie is het aardig druk.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Skiindoor Landsmeer.