BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Snowcentrum Joure

Snowcentrum Joure

(2 reviews)

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 2 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
7m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Nipkowweg 4-a
8501 XH Joure
Nederland
T: 0513-436752
https://snowcentrum.nl

Snowcentrum Joure is één van de twee vestigingen van het Snowcentrum concept in Friesland. De accommodatie heeft naast twee rolbanen ook een winkel waar ski’s, boards, kleding, accessoires, schoenen, skiboxen, winterbanden en sneeuwkettingen worden verkocht. Daarnaast is het mogelijk om ski’s en snowboards te huren en te laten bijslijpen, waxen of repareren. Je kan bij Snowcentrum Joure dus terecht voor alles om je wintersport compleet te maken.

Faciliteiten Voor en na de les kun je gebruik maken van de kleedruimtes. Een hapje en een drankje kun je bestellen aan de gezellige bar waar er vaak nog nagepraat wordt na het sporten. Ook heeft Snowcentrum Joure een ruimte waarin er bubbelvoetbal en archerytack wordt gespeeld. Door deze ruimte en de mogelijkheid om meerdere sporten te beoefenen is Snowcentrum Joure ideaal voor kinderfeestjes, bijeenkomsten en bedrijfsfeestjes of activiteiten.

Lessen & drukte De instructeurs van Snowcentrum Joure worden een paar keer per jaar bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de laatste kennis en technieken. Hierdoor kan je op de baan optimaal begeleidt worden. Ook geven ze les aan kinderen en groepen. Daarnaast kan je bij beide vestigingen van Snowcentrum een koffiecursus nemen, waarbij je les krijgt op een doordeweekse ochtend. Tevens kan je zelf een baan huren om met anderen een uurtje te skiën of boarden.

Snowcentrum Joure is open van oktober tot en met juni. In het hoogseizoen kan het erg druk worden en zijn de openingstijden langer dan in de rustige maanden. Als je zelf (online) een les wilt boeken moet je er op tijd bij zijn; vanaf half november zijn de eerste tijden al vol.


Wat vind jij van Snowcentrum Joure?

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 2 reviews

 • Dianahoog
  Dianahoog 16 maart 2018 · 11:45

  Mijn beide kinderen heb ik er van kleins af aan op les gehad en dat kan ik iedereen aanraden. Uiteraard gingen ze ook op les in de sneeuw, maar konden direct met de kinderen mee die al wat konden skiën. Geen huilende maar lachende kinderen die gelijk de blauwe piste af konden. Ikzelf heb mijn snowboarden bijgespijkerd op de baan. Kon ik eerst niet meekomen met de groep. Het jaar daarop kon ik opeens (niets verteld van mijn lessen) minstens zo goed boarden als de rest. De laatste 3 jaar ben ik overgestapt op ski's en leer ik op de baan ontzettend veel bij. Wij zien het skiën op de baan ondertussen als hobby en sport dus zie je ons daar het hele seizoen. Het is een hele goede voorbereiding voor in de sneeuw en we gaan ieder jaar beter skiën. Leerzaam, Leuk en gezellig. Iedereen die je daar ontmoet heeft minimaal 1 hobby hetzelfde. Mocht je op de baan leren skiën en nog geen bergervaring hebben dan is een lesje in de sneeuw wel aan te raden. Even voelen dat je als je niet remt alles maar harder gaat en er verschillende types sneeuw zijn, meerdere personen op de pistes etc.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast240
  Gast240 14 maart 2018 · 13:58

  Samen met een vriendin vanaf november tot eind februari elke week les gehad in het Snowcentrum in Joure. De begeleiding door Rob, de skileraar was heel goed en, niet onbelangrijk, erg gezellig. We hadden verschillende niveau's. Rob wist daar goed mee om te gaan. Ik heb technisch weer veel geleerd, wat ik kon omzetten in de sneeuw. De sfeer in het centrum is gezellig en gemoedelijk. Daarnaast ook nieuwe schoenen gekocht bij het snowcentrum, het kunnen uitproberen en het deskundige advies was top. Ik heb dit jaar mijn beste skibeleving in de sneeuw ooit gehad, mede door de mannen van het snowcentrum in Joure!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Snowcentrum Joure.