Snowcentrum Leeuwarden

Krijgt een 9 op basis van 4 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Uranusweg 198938AJ LeeuwardenNederlandT: 058-2800534https://snowcentrum.nl

Snowcentrum Leeuwarden is één van de twee vestigingen van het Snowcentrum concept in Friesland. Bij binnenkomst waan je jezelf gelijk in de wintersportsfeer door de knusse kantine die helemaal is ingericht naar de Alpen. Je kan met een hapje of drankje rustig aan de bar zitten of plaatsnemen in de zithoek met open haard. Ook kan je er klimmen aan een klimwand, waar ook vaak met kinderfeestjes gebruik van wordt gemaakt.

De lessen bij Snowcentrum Leeuwarden worden gegeven door instructeurs die een paar keer per jaar worden bijgeschoold. Na een eerste proefles wordt je op niveau ingedeeld zodat je perfect begeleidt kan worden. Daarnaast biedt Snowcentrum Leeuwarden kinderlessen, privélessen en koffiecursussen op doordeweekse ochtenden aan. Als je samen met anderen een uurtje wilt skiën of boarden kun je zelf een baan huren. Na het sporten kun je gebruik maken van de kleedruimtes.

Snowcentrum Leeuwarden is geopend van oktober tot en met juni. In het hoogseizoen kan het aardig druk zijn op bepaalde tijdstippen dus moet je er op tijd bij zijn. Als er voor half november wordt geboekt, wat kan in het online boekingssysteem, is er vaak nog wel plek.

Alles voor de wintersport

Naast de rolbanen en de lessen heeft Snowcentrum Leeuwarden ook andere wintersportservices. Er is een winkel en een webshop met ski’s, boards, schoenen, helmen, brillen, kleding en accessoires welke je eerst kunt testen op de rolbaan. Voor onderhoud aan je ski’s of snowboard is er een werkplaats. Ook kun je verschillende materialen huren en verkopen ze skiboxen, winterbanden en sneeuwkettingen.

Wat vind jij van Snowcentrum Leeuwarden?

Krijgt een 9 op basis van beoordeling

Gast533
21 maart 2018 · 19:07

Zeer gepassioneerd centrum vol gezelligheid waar je zowel als beginner als gevorderde veel kunt leren!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast225
15 maart 2018 · 15:25

Goede lessen gehad, onder begeleiding van gemotiveerde en gediplomeerde trainers. Tevens zit er een gezellige bar bij en ben ik goed geholpen met vragen m.b.t. het materiaal. Er zit een goede winkel bij met een ruimschoots assortiment op het gebied van schoenen, ski’s en snowboards. Zeker een aanrader om je techniek te verbeteren, zodat je soepel van de berg afkomt. Ook voor kleine kinderen die er waren zeer geschikt!

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Siard
14 maart 2018 · 18:11

Recent een 6-lessen serie hier gevolgd. Het personeel bestaat grotendeels uit ervaren en professionele instructeurs. Ze geven erg goede tips en geven je ook de tijd te oefenen in de sessies. 1 sessie duurt een uur, waarin je ± 7 minuten per ‘beurt’ skiet. In een uur heb je 3 ‘beurten’, waarbij je (met volle bezetting) met 2 personen op de baan staat.
In de bijgesloten winkel geven ze ook fijn en goed advies als je vragen hebt over materiaal en helpen ze je graag het juiste uit te zoeken.

Het is erg fijn dat je online lessen in kan plannen (maar ook nog steeds kan bellen/langs kan gaan om afspraken te maken. Jammer is dat je niet kan kiezen bij welke instructeur je les wilt nemen, waardoor het voor kan komen dat je elke les een andere instructeur hebt en dus veel verschillende (soorten) tips krijgt. Dit kan je zowel positief als negatief vinden.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast509
14 maart 2018 · 11:58

Ik heb hier met basiservaring mbt snowboard in 2 lessen mijn skills dusdanig verbeterd dat ik veel relateer de berg af kom. Zeer ervaren instructeurs en relaxte sfeer.
Geen negatieve punten, mss dat het maar 2 banen heeft en dus vrij druk kan zijn

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring