Snowsports Zwolle

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
6m
Langste rolbaan
11m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Ceintuurbaan 348024AA Zwolle NederlandT: 038-7920099https://snowsportszwolle.nl/

De indoorrolbaan van Snowports Zwolle bevindt zich aan de Ceintuurbaan, vlak bij de afslag van de A28 (Zwolle-Noord). Het pand valt op door zijn moderne uitstraling en de bestickering van Snowsports Zwolle.

Pakeren
Pakeren Het pand bevindt zich op bedrijventerrein “De Vrolijkheid” waar ook veel andere sport- en recreatiebedrijven te vinden zijn. Voor het pand zijn genoeg parkeerplaatsen voor alle bezoekers. Het pand is voorzien van grote ramen waardoor van binnen uitzicht hebt over de parkeerplaats.

Ruimtelijkheid
Ruimtelijkheid Zodra je binnen stapt bij Snowsports Zwolle krijg je gelijk een mooi beeld van de skischool. De accomodatie is gelegen in een ruim pand en bestaat onder andere uit twee rolbanen en een ruime horeca. Door de grote ruimte is het een overzichtelijke accommodatie waardoor je bijvoorbeeld vanuit de horeca goed uitzicht hebt over de rolbanen.

Rolbanen
Rolbanen Snowsport Zwolle heeft twee extra lange en brede rolbanen (6 x 11) die in hoogte verstelbaar zijn. Door de lengte van de banen zijn er meer mogelijkheden voor diverse oefeningen.
Zo is er genoeg ruimte om van boven naar beneden te skiën of snowboarden.

Horeca
Horeca Er zijn veel verschillende zitgelegenheden, waardoor het gezellig en ontspannen aanvoelt. De kachel en de houten aankleding van het zitgedeelte zorgt voor een typische wintersportsfeer. Voor feesten en partijen is de skibaan ook een uitstekende locatie.

Kinderen
Kinderen Voor de kinderen zijn er speciale blokken gereserveerd. In deze blokken heb je dus de garantie dat jouw kinderen alleen maar met leeftijdsgenoten zullen skiën. Snowsports Zwolle heeft ook de beschikking over een sleebaan waar de allerkleinsten leren glijden op ski’s. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige en leuke manier kennis maken met skiën. De sleebaan wordt ook veel gebruikt bij kinderfeestjes.

Wat vind jij van Snowsports Zwolle ?

Krijgt een 10 op basis van beoordeling

Gerben1979
4 mei 2021 · 12:29

Mooie brede en lange borstelbanen. M.b.v. Skibook kun je netjes je lessen inplannen en heb je overzicht op je vorderingen. Fijn personeel met persoonlijke aandacht.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring