appartement bij kinderweide

Dit onderwerp gaat over de bestemming Brandnertal

appartement Abbina ligt zo te zien naast oefenpiste en schischool voor kinderen, zou deze lokatie beter zijn dan Egga daar we ook een kleintje van 4 jaar erbij hebben die in klasje moet of is dat vanuit egga makkelijk te lopen naar oefenpiste in dorp?

groetjes Maria

vanuit app Egga is het een klein stukje lopen naar de oefen piste in het dorp.Abinna ken ik niet, weet wel dat Egga, om heel erg goed bevallen is. Wij hadden met a’'n tweeen app 1 of 2, sttaat vermeld voor 6 personen. Woonkamertje met uittrekslaapbank, slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed, Dus moeten diegene die in de woonkamer slapen altijd door de slaapkamer om naar de badkamer/toilet de kunnen. Maar ze hebben ook grotere app. app 1 en 2 gaat prima voor voor 2 volwassenen met 2 kinderen in het stapelbed.

De skischool in het dorp is een andere Dan de skischool op de piste. De skischool op de piste kan ik echt aanraden, wij zijn er deze week geweest en de jongste van 4 heeft genoten. Er waren heel veel Nederlandse skileraren. De skischool heet brandnertal en het inschrijfburo is bij de gondel!

dank je maar dan moeten de kleintjes eerst met de gondel en is met baby erbij misschien niet makkelijk om eens te gaan kijken

Dat is waar dan is de andere skischool misschien beter. Is ook goed aan te lopen vanaf egga. Veel plezier gewenst, hopelijk valt er snel wat meer sneeuw!

Plaats een reactie