BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Portes du Soleil

Chalets Portes du Soleil

In Les Portes du Soleil vind je enorm veel chalets. Zeker omdat dit gebied vele authentieke dorpjes kent. Deze dorpen lenen zich beter voor chalet verhuur dan de dorpen die elders speciaal voor de wintersport zijn gebouwd. Ook aan de Zwitserse kant van Les Portes du Soleil is het eenvoudig om leuke en mooie huizen te vinden. Alleen in Avoriaz vind je geen complete chalets in de verhuur.

Verschil tussen de dorpen

De meeste dorpen van Les Portes du Soleil zijn authentieke boerendorpen. In veel van deze dorpen leven mensen het hele jaar door. Het kan zomaar gebeuren dat je in het voorjaar in de file staat achter hele kudde’s koeien. Authenticiteit ten top natuurlijk. Dat betekent leuke dorpjes met mooie chalets. Wie hier een beetje zoekt vindt in al deze dorpen echt mooie chalets. Alleen Avoriaz is een vreemde eend in de bijt, dit is echt een appartementsdorp.

Prijsniveau

De prijs van de chalets en huisjes in de Portes du Soleil is helemaal normaal. Niet duur maar ook geen extreme low-cost. Gewoon een prima prijs. Natuurlijk heb je onderling behoorlijke verschillen tussen verschillende huizen, maar over het algemeen krijg je waar je voor betaalt. In Zwitserland is het over het algemeen iets duurder dan ik Frankrijk, maar ook hier geen excessen.

Accommodatie thema's