BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Sölden - Ötztal Arena

Appartmenten Sölden - Ötztal Arena

Je kan in het skigebied van Sölden - Ötztal Arena kiezen uit een ruim aanbod van appartementen. Een appartement in Sölden is snel gevonden. In dit langgerekte dorp vind je een vele appartementen. Je kan in Sölden met twee liften de berg op, dus het is altijd goed om even te checken of je vanuit je appartement ver moeten lopen naar de liften.

Verschillen tussen de dorpen

In Sölden heb je een geweldig aanbod van appartementen. Dichtbij de apres-ski, dichtbij de liften, of juist allebei. In het bruisende Sölden heb je appartementen in alle prijsklasses. Wil je hoger op de berg in Hochsölden slapen, dan is verblijven in een appartement geen optie. Hier staan alleen maar hotels. Ook in de dorpen Vent en Längenfeld vind je vele appartementen. Deze appartementen liggen wat verder van de liften, dus dan zal je de auto moeten pakken. Ben je echter een fan van wellness, dan is een appartementen in Längenfeld juist prima, met het AquaDome om de hoek.

Prijsniveau

Appartementen in Sölden heb je in iedere prijscategorie. Zeker in het hoogseizoen is het wat duurder dan gemiddeld en voor een goede locatie dichtbij de liften van het skigebied Sölden - Ötztal Arena betaal je over het algemeen ook wat meer. In Vent en Längenfeld betaal je logischerwijs minder voor een appartement dan in Sölden. Je bent in deze twee dorpen verder van de liften verwijderd.

Accommodatie thema's