Hotels Les Sybelles

Ondanks dat Les Sybelles een echt typischt Frans skigebied is met voornamelijk appartementen vind je in alle dorpen van les Sybelles prima hotels. Dit varieert van eenvoudige accommodaties die zich niet op de meetlat van de sterren hebben gelegd tot de luxere drie of vier sterren hotels. In alle dorpen heb je een redelijke keuze aan verschillende hotels. In Saint Sorlin d’Arves vind je de meeste hotels. Logisch, want dit is een traditioneel dorp.

Verschil tussen de dorpen

Le Corbier en La Toussuire zijn de typische Franse skidorpen van het gebied. Met hoge appartementsgebouwen niet het toonbeeld van romantische wintersportdorpjes. Eerder van extreme effectiviteit. Hier vind je dan ook minder hotels dan in de twee ‘Saints’. Van deze twee meer authentieke dorpen is vooral Saint Jean d’Arves een mooi romantisch dorpje met leuke hotels. De prijs van de verschillende hotels ligt hier wel iets hoger.

Prijsniveau

Over het algemeen is Les Sybelles geen duur skigebied, je krijgt hier heel veel waar voor je geld. Dat geldt op de pistes maar even goed naast de pistes. De hotels zijn hier dan ook niet de duurste. Je bent in Les Sybelles goedkoper uit dan in de grote skigebieden van de Tarentaise-vallei. Prijstechnisch zit er wel een verschil tussen de dorpen van Les Sybelles. Le Corbier en La Toussuire zijn de goedkoopste dorpen. En natuurlijk, maar dat spreekt voor zich, betaal je meer voor meer luxe en ruimte.

Zoek met uitgebreide filters
Details
2 slaapkamers (56m²)3 slaapkamers (55m²)
€960
(€480 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (3)
hotelLe Plein Sud ***
Fantastisch
11x bekeken
8.6
Details
ontbijt1 slaapkamer (22m²)
€1498
(€749 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (3)
hotelLa Balme Hôtels-Chalets de Tradition ***
Erg goed
122x bekeken
8.3
Details
ontbijt1 slaapkamer (20m²)
€1575
(€788 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (3)