Appartement in Mayrhofen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Zillertal 3000

Ik zoek een appartement voor 3 personen in week 5 van dinsdag t/m zondag (31-1 t/m 5-2) in Mayrhofen (of in Gerlos of Zell, maar daar is dit forum eigenlijk niet voor). Is er iemand die een appartementenverhuurder weet die aan zo’n niet-zaterdag-tot-zaterdag-constructie meewerkt?
Heeft iemand tips? Goedkoop en netjes is wat we zoeken, pal in het centrum hoeft absoluut niet.

Wij zijn afgelopen jaar in Mayrhofen bij LEO Appartements geweest, ligging achter de Penkenbahn.
Mooie en verzorgde appartementen, vriendelijke eigenaren.

http://www.leo-appartements.at/

Ik denk dat je die niet snel zult vinden (niet dat het onmogelijk is). Maar de meeste vakantiegangers gaan of een week, lang weekend of midweek. Alles wat anders is zal dan voor hun inhouden dat het appartement waarschijnlijk een aantal dagen leeg staat. Wat weer geld kost, wat ze niet willen. En al helemaal in het hoogseizoen/tussen seizoen. In het voor en na seizoen kunnen ze nog wel eens schappelijk zijn in het schuiven om zo toch het appartement vol te krijgen.

Misschien kun je ergens een combinatie maken van een midweek en een lang weekend?

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains

gewoon proberen…

Niet geschoten is altijd mis

Of je huurt gewoon voor de hele week. Dan is er genoeg keuze.

Er zijn verhuurders die van zondag t/m zondag verhuren, maar dat zijn er erg weinig. Bij verhuursites als bijvoorbeeld Belvilla komen ze eruit wanneer je specifiek zondag als aankomstdag opgeeft. Ikzelf zoek naar deze optie, omdat ik een ontzettende hekel heb om zaterdags eindeloos in de file te staan. Op zondag vlieg je meestal zonder files door duitsland over een vrachtautoloze snelweg.

Probeer het Gasthof Zillertal even. Die zijn niet heel moeilijk. gasthof-zillertal.at

booking.com , even je data invoeren en dan hou je vanzelf wat opties over!

Thx Ivo!
Inmmiddels heb ik al geboekt, maar zal de volgende keer ook aan booking.com denken! Het ding waar je naar gelinked hebt, ligt trouwens niet in Mayrhofen…
Deze is 't geworden: http://landhaus-thomas-mayrhofen-tirol.hotelwebseite.at/… ze deden daar ook niet moeilijk over een verblijf van dinsdag t/m zondag.

Mochten anderen nog dringend op zoek zijn naar een betaalbare accommodatie, dan is http://www.landhaus-klaus.at/ wellicht wat. Behoorlijk goedkoop, gelegen aan de rand van het dorp en meerdere afgescheiden slaapkamers. Heb helaas mijn verblijf er moeten annuleren, maar woning is zeer gunstig geprijsd.

Ik kan je deze aanrade, http://members.aon.at/haushaas/. Niet duur, schoon en dicht bij de pistes van Gerlos. Vorig jaar 2 nachten geweest en ik ga volgende week weer. Evt ook grotere acc. te huur.

grt

Plaats een reactie