Op ruim vijftig kilometer ten noorden van Lillehammer ligt Kvitfjell. Een gevarieerd gebied met ongeveer 40 kilometer piste, 27 afdalingen en een uitdagende Olympische wedstrijdpiste! Door ligging kent het een zeer lang seizoen die duurt van oktober tot april. In deze video ontdek ik samen met Kristy dit gebied en vertel ik je waarom Kvitfjell een bezoek waard is.

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Leuke video weer, mooi dat noorse gebieden ook een video review hebben nu, altijd handig voordat je ernaartoe gaat! Eigenlijk bij toevallig ga ik komende winter naar Noorwegen (Hafjell, Kvitfjell en Voss) ben benieuwd of het net zo mooi gaat zijn, alles met de auto dus wel halve roadtrip 😅.

Bedankt voor de leuke video over Kvitfjell! Ik vond het vooral leuk om te horen over de variatie in het gebied. Er zijn pistes voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. En de Olympische wedstrijdpiste is natuurlijk een echte uitdaging.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie