We beginnen waar we in de vorige aflevering zijn geëindigd, namelijk in Geilo op een goede drie uur rijden ten noordwesten van Oslo. Arjen, René en ik zijn beland in het zuidelijke deel van het skigebied waar de pistes nog steeds vol liggen met verse sneeuw.

In de middag rijden we door naar de volgende activiteit. Een typische Noorse traditie die niet voor iedereen is weggelegd. Na een stomende saunasessie wordt de oversteek gemaakt naar het ijswak. Met professionele begeleiding gaan Arjen en ik net niet kopje onder in het ijswater.

Na zonsondergang maken we de oversteek naar het laatste skigebied van deze roadtrip, Norefjell. In het Norefjell Ski & Spa Hotel begint de dag perfect met verse sneeuw en een bezoek aan de spa. Norefjell is een gevarieerd skigebied waar je voor Noorse begrippen flink wat hoogtemeters kunt afdalen.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Geweldig daar in Noorwegen zo te zien. Wij gaan ook sparen om er een keer heen te gaan. Keuze met Zweden, Lapland en Noorderlicht wordt nog een lastige, want dat zag er in de SnowShows van vorig jaar ook al super uit!

Enthousiast en fanatiek, blijven oefenen op techniek...

@Rene , bedankt voor alle heerlijke SnowShows met de prachtige beelden! We hebben er van genoten en gaan je missen in de nieuwe afleveringen.

Enthousiast en fanatiek, blijven oefenen op techniek...

Inspirerende snow show serie! Noorwegen staat op de bucketlist! Benieuwd naar de rest van dit seizoen!

Dank voor alle schitterende beelden die je ons in de loop der jaren hebt gebracht @Rene, het was genieten!

*bericht bewerkt door JelleK op 29 okt 2023 19:07

Oh wat jammer @Rene, zal je opnames en je commentaar wel gaan missen hoor! Bedankt iig voor al je mooie snow shows, keek er elke week weer naar uit. Veel succes met wat je ook gaat doen, sportieve groet Elly
En Kristy wat ontzettend stoer in dat ijswak, en Arjen natuurlijk ook.

*bericht bewerkt door Elly3 op 29 okt 2023 19:19

Dienten Die Alte schule

Was weer een mooie aflevering!
We gaan je beelden missen @Rene

*bericht bewerkt door Tiny-M op 29 okt 2023 20:07

@Rene wat drop jij even voor een bom zeg… Dank voor alle snowshows en veel succes bij de volgende “klus”!

Ja @rene bedankt! We zijn natuurlijk allemaal wel benieuwd wat je nu gaat doen…

Bedankt voor alle reacties iedereen. Het waren 10 fantastische jaren, met ontzettend veel mooie herinneringen (die ik gelukkig ook vast heb mogen leggen) met een top team! Zowel voor als achter de schermen. En veel plezier alvast met alle nieuwe video content van Ruben!

Wat een heerlijke snowshows zeg; echt ultiem genieten! Jullie zijn echt een leuk clubje samen; het plezier straalt ervan af. Zo noordelijk lijken alle locaties niet te liggen: Hebben jullie nou vreselijk veel geluk gehad met de condities of zijn dit doodnormale condities?
@Rene dank voor al je harde (camera)werk; echt top! En het is nooit te laat om je te bedenken he? :)

Voor iedereen die zich afvraagt wat Rene nu doet ;-) (hij zit niet op de fiets, maar wel achter een van de drones)

Click. Click. Peace

Wauw wat een beelden! Ongelofelijk tof!!

Mooie beelden. Zou er graag eens een tripje maken.

Bedankt voor de vele mooie afleveringen René!

Leuke Snow SHow, @Rene dank je voor alles en veel succes met het vervolg van jou carriere.

@Rene, dank voor de mooie beelden en vermakelijke bijdragen aan de Snowshows!

Schiet me nu pas te binnen dat ik ook ooit een (foto)reportage op een ander forum van je heb gevolgd, over de bouw van Troy in Toverland. Zo is de wereld toch klein…

@Rene Was een aardige shock zo even tussen neus en lippen door aan het eind van de aflevering. Mijn vrouw en ik zijn trouwe volgers van de snow shows en kijken (bijna het hele jaar door😉🙈) met smart uit naar jullie volgende snow show.

We hebben genoten van jullie onderlinge chemie en het uitstekende film en edit werk van jouw kant. Hopelijk blijf je bijdragen aan het forum!

*bericht bewerkt door Amelm op 02 nov 2023 21:05

@Rene zag net pas jouw laatste aflevering. Dank voor jouw bijdrage aan alle snowshows, het was een genot om met je mee te mogen reizen.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie