BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
G-Force

G-Force

(2 reviews)

Beoordeeld met een 8.0 op basis van 2 stemmen.

G-Force
Locatie
Dennelaar 33
5467 JK Veghel
Nederland
T: 06-24416621
www.g-force.pro

G-Force is ontstaan vanuit een passie voor skiën, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij G-Force terecht voor diverse skitrainingen voor alle leeftijden en zowel voor recreatieve skiërs als alpine wedstrijdskiërs.

In het wedstrijdteam trainen de leden wekelijks in de sneeuwhal. Ook organiseren ze trainingsstages in het buitenland. Van losse trainingen tot een volledig verzorgd jaarprogramma, alles is mogelijk! Ook biedt G-Force fysieke trainingen en trainingsprogramma’s, zodat je goed voorbereid op wintersport kunt gaan. Of als wedstrijdskiër het maximale uit je trainingen en wedstrijden kunt halen.

In alle trainingen staat plezier voorop! Daarnaast besteed G-Force aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van skiërs (en trainers) en hebben ze oog voor wat het individu nodig heeft. G-Force werkt vanuit een brede basis aan de verschillende vaardigheden die nodig zijn om je te ontwikkelen. Hoge kwaliteit kunnen ze bieden op basis van ervaring, kennis en passie. Die passie voor de skisport brengt G-Force graag aan je over!


Wat vind jij van G-Force?

Beoordeeld met een 8.0 op basis van 2 reviews

 • Gast811
  Gast811 21 augustus 2018 · 23:47

  Individueel als trainster goed, als team kan beter

  6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast991
  Gast991 17 juli 2018 · 14:47

  Geertje brengt mij buiten mijn comfort zone. Hierdoor wordt ik een betere skiër.

  meer dan 10 jaar ervaring