Restaurants Arc 1800

Je hoeft geen honger te hebben in Arc 1800: genoeg restaurants rond de pistes en in het dorp. De standaard menu’s worden hier aangeboden. Alhoewel je in dit dorp geen culinaire hoogvliegers vindt is het eten prima en de prijs is over het algemeen ook gewoon goed. Of je op zoek bent naar een fondue, een raclette, tartiflette, vlees, pizza of een pannenkoek… hier vind je het zeker.

Restaurants op de berg

In Les Arcs zouden misschien iets meer restaurants op de berg mogen zijn, alhoewel… een enkele lift omhoog of piste naar beneden en je kunt vaak al prima eten. De dorpen liggen zo strak aan de pistes dat je ook de restaurants in het dorp tot de restaurants ‘op de berg’ kunt rekenen. Je kunt ook de andere dorpen bezoeken voor een lekkere maaltijd.

Restaurants in het dorp

In Arc 1800 vind je genoeg restaurants. Weinig heel bijzonders, de standaard restaurants. Maar dat is geen enkel probleem want het eten is over het algemeen goed en normaal geprijsd. Je vindt hier alle standaard Franse Alpen maaltijden en de ‘moderne’ klassieke wintersportrestaurants als pizzeria’s’ en crêperies. De setting is vaak wat jonger en sportiever dan in Arc 1600. Je kunt trouwens ook bij verschillende pizzeria’s de pizza’s in het chalet of appartement laten bezorgen.

Prijsniveau

Les Arcs is over het geheel prima geprijsd wat restaurants betreft. Van de grote skigebieden in de Tarantaise vallei heeft Les Arcs misschien wel de beste prijzen in de restaurants. Heel goedkoop is het nooit, maar gewoon prima geprijsd.

4 pisterestaurants in Arc 1800

Altiport
Blanche Murée
L'Aiguille Grive
Arpette

6 restaurants in Arc 1800

Chez Clarisse
1 review
Le Laurus
La Cabane des Neiges
1 review
Benji's
Au Mont Blanc
1 review
Le Petit Zinc

Arc 1800 reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 82 skihuur winkels in Arc 1800
3
Skilessen
We hebben 29 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.