BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Les Gets

Chalets Les Gets

Les Gets heeft in en rondom het dorp een behoorlijke keuze aan chalets die gehuurd kunnen worden. Een ideale oplossing voor wintersporters die op zoek zijn naar ruimte en privacy. Omdat Les Gets een behoorlijk authentiek dorp is is er veel ruimte om de chalets te vinden. Ideaal voor grote families, rondom de meeste chalets is namelijk genoeg ruimte voor het bouwen van iglo's en sneeuwpoppen!

Prijsniveau

De chalets zijn niet goedkoop in Les Gets. Maar het zijn ook mooie, grote en zeer goed onderhouden huizen over het algemeen. Het is logisch dat je hier aardig wat geld voor neer moet leggen. Duur kunnen we het niet noemen, maar het geld moet natuurlijk wel betaald worden. Buiten de vakantieweken is het wel allemaal veel goedkoper.

Tips

Alhoewel Les Gets vrij compact is, kun je echt wel verkeerd zitten. Zeker verschillende chalets die net buiten het dorpje liggen zijn best van de pistes. Op zich niet zo’n probleem, maar weet wel dat er in Les Gets een behoorlijk streng anti-auto beleid wordt gevoerd, verkeerd parkeren is niet verstandig.

Accommodatie thema's