BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Les Gets

Restaurants Les Gets

Midden in een van de grootste bergkaas-regio's van Frankrijk is het hier traditionele Savoie-kost wat je zult vinden in de restaurants. Over het algemeen wordt er veel aandacht aan het eten besteed. Natuurlijk vind je ook de gebruikelijke pizza en de ‘gewone’ Franse keuken in verschillende restaurants. Als je hier uit eten gaat probeer dan zeker enkele van de lokale kaasgerechten. De locals weten hier echt goede kaas te maken! Keuze aan restaurants al dan niet in hotels heb je genoeg in dit dorp.

Op de berg

Verschillende restaurants aan beide zijdes van het gebied. Goed eten is het overal. Maar dat is eigenlijk oud-nieuws in de Portes du Soleil. De prijzen zijn normaal en eigenlijk goed voor Franse begrippen. De kwaliteit van het eten is ongelooflijk goed!

In het dorp

In het dorp is de keuze heel erg goed. Voornamelijk lokale kost maar echt heel erg goed. Ook als je opzoek bent naar snacks, sandwiches of pizza dan zit je hier goed. Mocht je geen zin hebben om te koken maar ook niet per se uit eten wilt, denk dan ook aan een van de traiteurs. Genoeg lokale spijzen die goed te eten zijn. Van kazen tot gebraden kippen.

10 restaurants in Les Gets

22 pisterestaurants in Les Gets

Les Gets reisplanner