Pensions Saalbach

Saalbach is een heel populair dorp in het uitgestrekte Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang. Het zal je niet verbazen dat je naast veel appartementen en hotels in Saalbach, ook een zeer uitgebreide keuze hebt wanneer je in een pension in Saalbach wilt verblijven. Je bent niet de enige, want jaarlijks reizen er tienduizenden wintersporters af naar dit ’wintersport-walhalla’ in het Salzburgerland. Waar sommige skigebieden in de Alpen een Nederlandse week organiseren is het in Saalbach ’jeder Woche Holländische Woche’. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Het gebied is groot, de liften modern, de après-ski bruisend en met een meer dan prima aanbod van pensions is het gebied in trek bij veel wintersporters.

Prijsniveau

Saalbach kan een duur dorp zijn, maar het hoeft niet. Het kan bij vlagen een tikje mondain overkomen met de gezellige hoofdstraat en je kan hier behoorlijk wat geld uitgeven aan een pension. Ook de wintersporters met een kleinere portemonnee zullen in Saalbach een pension kunnen vinden. Vroeger was Hinterglemm altijd net even wat goedkoper dan Saalbach, maar die vlieger gaat tegenwoordig niet meer op, aangezien het dal de laatste jaren behoorlijk doorontwikkeld is, zonder gelukkig z’n charme van vroeger te verliezen.

Tips

Veel liften in Saalbach vertrekken vanuit het dorp zelf. Wachttijden komen niet vaak voor, maar je moet er wel rekening mee houden dat je een stukje met de skibus moet wanneer je wat buiten het dorp in een pension verblijft. Groot voordeel is dat je op beide flanken van de berg omhoog kan.

Zoek met uitgebreide filters
pensionPension Gabi ***
Fantastisch
68x bekeken
8.9
  • Saalbach
  • 1.3km van het centrum Saalbach
Details
ontbijt1 slaapkamer
€ 1638
(€ 819 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
pensionSportpension Enzian
8x bekeken
  • Saalbach
  • 400m van het centrum Saalbach
Details
ontbijt1 slaapkamer (26m²)
€ 1744
(€ 872 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
pensionSimal Alm
Erg goed
48x bekeken
8
  • Saalbach
  • 3.1km van het centrum Saalbach
Details
halfpension1 slaapkamer (20m²)
€ 3068
(€ 1534 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (6)