Alp Bella in Samnaun

Krijgt een 9.3 op basis van 3 beoordelingen

Wat vind jij van Alp Bella?

Evaringen van gebruikers

Teuntje
24 oktober 2014 · 09:48

Mooi restaurantje op een mooie locatie, vlak voor 2 stoeltjesliften. Staan bekend om de gegrilde haantjes, maar het overige eten is ook zeker de moeite waard. Heerlijke pannetjes rösti (verschillende smaken) en lekkere verse pasta’s. Er is een zelfbedieningsgedeelte en een restaurant. Groot terras, vriendelijke bediening en een zeer acceptabel prijspeil. Een van de toppertjes in Ischgl!

Met vrienden
Gast485
14 augustus 2014 · 11:14

Ze staan bekend om hun gegrilde kip, die uit eigen stal komen. Zowel zelfbediening als met restaurant met bediening. Erg goede kwaliteit eten, gezellige inrichting en groot terras in de zon. Aanraders voor gerechten zijn: Uiteraard de gegrilde kip, de verschillende rösti-gerechten en de verse pastagerechten. De prijzen zijn heel normaal, een groot bord pasta kost je 10 euro, drinken ongeveer 3,50. Sanitair is schoon en netjes.

Gast485
14 augustus 2014 · 11:13

Alp Bella staat natuurlijk bekend om de heerlijke halve haantjes. Maar zelf vond ik de rösti met allerlei soorten vlees en worst heel erg lekker. Je hebt een zelfbedieningsdeel en een deel waar je bediend wordt. De kwaliteit van het eten is hetzelfde maar persoonlijk vind ik het deel met bediening wat relaxter. Daar wordt minder heen en weer gelopen. De espresso en de taartjes zijn er ook lekker. Het restaurant is niet overdreven duur naar mijn mening. Uiteraard kun je hier ook buiten zitten.

Reisplanner Samnaun

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 8 skihuur winkels in Samnaun
3
Skilessen
We hebben 13 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.