BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Veysonnaz

Après-ski Veysonnaz

Al wil je après-skiën in de Quatre Vallées kun je beter naar Nendaz of Verbier gaan dan naar Veysonnaz.Maar je kunt hier prima een feestje bouwen en in de Tipi tent wordt vaak lekkere après-ski muziek gedraaid voor de après-ski in de skischoenen.

Après-ski tot het avondeten

Natuurlijk kun je op meerdere terrasjes terecht voor een lekker biertje of wijntje. En bij de Tipi wordt er echt moeite gedaan om een gezellige après-ski te maken voordat de liften dicht zijn. Dit lukt de ene middag beter dan de andere. Maar er is in ieder geval après-ski.

Après-ski na het avondeten

De après-ski na het avondeten gaat niet veel verder dan enkele bars en restaurant/bars. Echt heftige après-ski ga je hier niet vinden. Dan zit je ook duidelijk in het verkeerde dorp van de Les 4 Vallées. Je hebt enkele bars waar het best gezellig kan worden zoals bijvoorbeeld La Boite à Lait of de le Barloucâ. Maar als je zeker wilt zijn van de beste après-ski doe je even een rondje langs alle bars om de sfeer even te proeven, want wat de leukste plek is, dat wisselt een beetje per avond.

10 après-ski locaties in Veysonnaz

6 clubs in Veysonnaz

Veysonnaz reisplanner