Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Winteropening in Sölden van 6 t/m 9 november

Rogier op 29 september 2021· geen reacties

null

Van 6-9 november is het weer zover en kun je naar de Winteropening in Sölden. De traditionele opening van het wintersportseizoen met een van europa’s grootste ski- en snowboardtestevents. Samen met leveranciers, winkeliers en fanatieke wintersporters kun je hier het nieuwste materiaal testen. Heb je zin om eindelijk weer op de ski’s te staan, op zoek naar nieuwe ski’s of wil je gewoon al dat mooie nieuwe materiaal testen, kom dan naar Sölden tijdens de winter opening!

Een van de grootste skitesten van europa

De Winteropening is met meer dan 1000 paar ski’s en ruim 500 snowboards één van de grootste testevents van Europa. Leveranciers, wintersportproffesionals en winkels komen hier samen om al het materiaal te testen. Maar dit event is niet alleen voor professionals. Iedereen kan zich inschrijven. Naast ski’s en snowboards valt er trouwens nog veel meer te testen. Denk aan helmen, goggles en andere wintersportgear. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor verschillende clinics. Al met al een geweldige manier om de winter te beginnen.

Meer informatie en inschrijven (voor drie of vier dagen) kan hier.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie