BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Montafon

Appartmenten Montafon

In het Montafon vind je heel veel appartementen. In ieder dorp in het Montafon is een mooi aanbod aan appartementen te vinden. Zowel in Schruns, St. Gallenkirch, Tschagguns, Silbertal en Gargellen is er een goede balans tussen hotels en appartementen. Let wel op met boeken, want niet alle appartementen in het Montafon liggen dichtbij de skiliften.

Verschillen tussen de dorpen

Het Montafon bestaat uit een aantal verschillende skigebieden. De onlangs verbonden gebieden Hochjoch en Silvretta Montafon vormen nu het grootste skigebied van het Montafon en je vanuit de dorpen Schruns, St. Gallenkirch, Silbertal en Gaschurn gaan er liften omhoog. In de eerste twee dorpen is het aanbod van appartementen het grootst. Silbertal is een klein en rustig dorpje, waar je wintersporters vindt die meer op hun rust zijn gesteld. Wil je in Gargellen in een appartement verblijven dan heb je onder andere de keuze om een appartement te boeken in het Landal Hochmontafon park.

Prijsniveau

Het Montafon is niet het duurste dal van Oostenrijk, dus de prijs van appartementen ligt hier zeker niet hoger dan in andere populaire Oostenrijkse skigebieden. Sterker nog, je bent in het Montafon over het algemeen zelfs minder kwijt voor een appartement dan in populaire gebieden als het Zillertal. En heel eerlijk hoeft het Montafon daar als gebied helemaal niet voor onder te doen.

Accommodatie thema's