BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Montafon

Chalets Montafon

Het Montafon is een groot dal, met veel authentieke dorpen en dus heb je in het Montafon ook een mooi aanbod van chalets. Hoewel de appartementen en hotels wel in de meerderheid zijn vind je in het Montafon genoeg chalets. Let wel goed op, want door de uitgestrektheid van het dal liggen niet alle chalets in het Montafon. Je bent met behulp van skiliften en auto’s wel snel bij de liften.

Verschillen tussen de dorpen

Schruns en St. Gallenkirch hebben beide een prima aanbod van chalets en liggen beide op een gunstige locatie in het Montafon. De twee dorpen zijn direct aangesloten op het skigebied van Hochjoch - Silvretta Montafon. Ook in de twee rustigere dorpen Silbertal en Gaschurn heb je wat chalets liggen. Niet dat Schruns en St. Gallenkirch zo bruisend zijn, maar in met name Silbertal is het echt een stuk rustiger. Wil je in een zeer sneeuwzeker dorp in het Montafon in een chalet verblijven dan is Gargellen een goede keuze. Dit dorp heeft zijn eigen skigebied, maar met de auto of bus ben je in tien minuten in het grotere gebied van Silvretta Montafon.

Prijsniveau

De prijs van chalets in het Montafon is niet hoog als je het afzet tegen de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. Ongeveer 800 kilometer rijden, een groot skigebied, authentieke dorpen en veel nieuwe liften zorgen ervoor dat het Montafon steeds populairder wordt bij Nederlandse wintersporters. Je moet een chalet in het Montafon dus steeds verder van te voren boeken, zeker in het hoogseizoen.

Accommodatie thema's