BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Montafon

Hotels Montafon

In de verschillende dorpen in het Montafon heb je zeer veel keuze uit hotels. In het Montafon liggen onder andere de dorpen Schruns, St. Gallenkich, Tschagguns, Silbertal en Gargellen. In ieder dorp in het Montafon kan je een ruim aanbod aan hotels vinden. Het Montafon wordt steeds populairder bij Nederlandse wintersporters en de hotels in het Montafon worden dan ook steeds sneller volgeboekt, zeker in de vakantieperiodes.

Verschillen tussen de dorpen

Het Montafon is geen aangesloten skigebied, maar bestaat uit een aantal verschillende skigebieden. Onlangs zijn de Hochjoch en Silvretta Montafon met elkaar verbonden, waardoor St. Gallenkirch ineens in centrum van het Montafon ligt. Je vindt in St. Gallenkirch behoorlijk wat drie- en viersterrenhotels. Ook in het grotere Schruns vind je veel drie- en viersterrenhotels.

Het hooggelegen Gargellen beschikt over minder hotels dan St. Gallenkirch, maar met het Madrisa hotel ligt wel een van de meest sfeervolle hotels van het Montafon in Gargellen, dat over een eigen skigebied beschikt. In het rustige Silbertal liggen slechts enkele hotels. Bedenk goed dat het Montafon een groot dal is en dat niet ieder hotel dichtbij de liften ligt. Kijk dus altijd even goed naar de locatie!

Prijsniveau

Het prijsniveau van de hotels in het Montafon ligt lager dan dat van de hotels in het nabijgelegen Ski Arlberg. Toch vind je in het Montafon een aantal sneeuwzekere skigebieden met gezellige dorpen. De prijzen van de hotels in het Montafon zijn vanwege de verbinding van de Hochjoch met de Silvretta Nova wel iets gestegen, maar zijn absoluut niet de duurste van Oostenrijk.

Accommodatie thema's