BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Salzburger Sportwelt

Pensions Salzburger Sportwelt

Pensions in de Salzburger Sportwelt zijn er in vele soorten en maten te vinden. In dit populaire skigebied in het Salzburgerland vind je veel aanbod op het gebied van pensions in vrijwel alle dorpen die bij dit skigebied horen. Met name in de grotere, centraal gelegen dorpen als Wagrain en Flachau heb je een prima keuze uit chalets. Ander voordeel van een verblijf in deze dorpen is de centrale ligging in het gebied.

Verschillen tussen de dorpen

Flachau, Wagrain en Zauchensee zijn slechts enkele dorpen die deel uitmaken van de Salzburger Sportwelt. In Zauchensee heb je geen pensions, hier vind je slechts appartementen en hotels. In het gezellige Flachau en Wagrain vind je voldoende pensions. Wanneer je verblijft in een pension in een van deze dorpen dan zit je op een zeer centrale ligging in de Salzburger Sportwelt. Ook in de kleinere dorpen van de Salzburger Sportwelt (zoals Kleinarl) heb je een ruim aanbod van pensions.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in de dorpen van de Salzburger Sportwelt is prima te vergelijken met dat van dorpen in andere populaire skigebieden. Uiteraard geldt ook in de Salzburger Sportwelt dat je er vroeg bij moet zijn om je pension te boeken, met name in de schoolvakanties.

Accommodatie thema's