BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Appartmenten SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

In de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vind je een groot aanbod aan appartementen. Vele wintersporters komen ieder jaar weer terug naar deze locatie. Het skigebied van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is echt uitstekend geschikt voor gezinnen. In alle dorpen in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vind je voldoende appartementen. Er is natuurlijk verschil tussen de dorpen. Zo is in Westendorf de après-ski het beste van alle dorpen in de SkiWelt en ben je qua sportieve sfeer goed thuis in Ellmau.

Verschillen tussen de dorpen

Niet alle appartementen in de SkiWelt liggen direct aan de piste. In Söll liggen de meeste appartementen wat verder van de liften. De doorgaande weg loopt eigenlijk tussen de dorpen Söll, Scheffau, Ellmau en Going door, waardoor de dorpen niet direct bij de liften liggen die je naar het skigebied brengen. Het aanbod van appartementen in de SkiWelt is in ieder dorp ongeveer gelijk. Natuurlijk is het ene dorp groter dan het andere, zo zal je in Westendorf meer appartementen vinden dan in Going. Ieder dorp heeft ook z’n eigen uitstraling. In Westendorf vind je gezellige après-ski, Söll is wat internationaler, Ellmau wat sportiever. Ieder dorp is in ieder geval bij uitstek geschikt voor families!

Prijsniveau

De appartementen in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental zijn gemiddeld geprijsd. De prijzen van appartementen in de SkiWelt zijn in ieder geval niet hoger dan in andere zeer populaire skigebieden. Wel is het zo dat de appartementen in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental snel volgeboekt zijn. Zeker wanneer je in het hoogseizoen een appartement in de SkiWelt zoekt moet je er vroeg bij zijn.

Accommodatie thema's