BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Val Gardena

Hotels Val Gardena

Elk dorp in Val Gardena heeft een handvol hotels. Van de meer eenvoudige, maar nette hotels, tot sjieke hotels met vijf sterren. Je zit hier dan wel in Italië maar de Oostenrijkse/Duitse degelijkheid is hier zeker een feit. Fijne en mooie hotels in elk dorp. De keuze is groot en ruim, maar de meeste dorpen hebben een grotere keuze uit appartementen en chalets dan aan hotels.

Verschillen tussen de dorpen

Heel eerlijk gezegd zijn de verschillen tussen de verschillende dorpen niet enorm. Het zijn allemaal behoorlijk authentieke dorpen waar de locals hun best hebben gedaan om deze zo mooi mogelijk te houden. Ondanks het feit dat je in Val Gardena enkele minder geslaagde gebouwen zal zien is het merendeel mooi en authentiek. Of het nou nieuwe of oude gebouwen zijn. Laat dit maar aan deze Zuid-Tirolers over.

Prijsniveau

Val Gardena is niet per se duur, maar de prijzen liggen iets hoger dan in veel andere skigebieden. Daarmee is zeker niet gezegd dat het gebied duur is. De kwaliteit is er over het algemeen zeker ook naar. Maar echte low-budget prijzen zul je hier niet vinden.

Accommodatie thema's