BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Skiliftkarussell Winterberg

Accommodaties Skiliftkarussell Winterberg

In de Skiliftkarussell Winterberg vind je veel soorten accommodatie. Niet alleen in Winterberg zelf, maar ook zeker in een van de elf dorpjes die er omheen liggen. Uiteraard vind je in Winterberg zelf het meeste aanbod van hotels, pensions en appartementen. Tegenwoordig vind je er ook een vakantiepark van Landal, zodat de opties voor accommodatie in Winterberg alleen maar zijn toegenomen.

Verschillen tussen dorpen

De beste locatie om te verblijven wanneer je accommodatie zoekt in de Skiliftkarussell Winterberg is natuurlijk in het dorp Winterberg zelf. Je zit hier dicht bij de liften en de gezellige après-ski van bijvoorbeeld de Brabander. In Winterberg zelf vind je de meeste hotels, in de elf omliggende dorpen vind je meer appartementen en pensions. Wil je dus wat goedkoper verblijven, maar wel dicht in de buurt van het skigebied zitten (wel een stukje met de auto), dan is een van de elf omliggende dorpen natuurlijk ook een optie.

Prijsniveau

De Skiliftkarussell Winterberg heeft een gemiddeld prijsniveau. Uiteraard is het ook mogelijk om hier zoveel geld uit te geven als je wilt. Houd in je achterhoofd dat Winterberg, ondanks het feit dat het relatief sneeuwzeker is door de sneeuwkanonnen, pas echt druk wordt wanneer er verse sneeuw is gevallen. Veel Nederlanders en inwoners van het nabijgelegen Ruhrgebied weten dan de weg naar Winterberg snel te vinden. Hotels, pensions, appartementen en chalets in Winterberg zijn dan snel volgeboekt en kan het ook behoorlijk druk worden op de pistes!

Accommodatie thema's