BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Skiliftkarussell Winterberg

Appartmenten Skiliftkarussell Winterberg

Er zijn veel appartementen in de dorpen rondom de Skiliftkarussell Winterberg te vinden. Dat is ook niet zo vreemd, want Winterberg is zeer populair bij wintersporters uit Nederland en Duitsland. Veel appartementen zijn te vinden in Winterberg zelf. Het prijsniveau van de appartementen is zeer goed te noemen in vergelijking met de Alpen. Hoewel er veel vooraf wordt geboekt, zijn er ook altijd veel last-minute boekingen bij appartementen in Winterberg wanneer er verse sneeuw gevallen is.

Verschillen tussen de dorpen

De meeste appartementen in de Skiliftkarussell Winterberg zijn in het dorp Winterberg zelf te vinden. Hier zit je relatief dicht bij de liften. Uiteraard zijn er ook veel appartementen beschikbaar in de dorpen die net buiten Winterberg liggen. Het aanbod varieert van het gezellige Nika appartement tot het grote park van Landal dat ook in Winterberg te vinden is en waar je zeer veel appartementen vindt. Er is voor iedereen wel een appartement in Winterberg te vinden!

Prijsniveau

Het prijsniveau van een appartement in de Skiliftkarussell Winterberg is over het algemeen lager dan het prijsniveau van een appartement in de Alpen. Uiteraard betaal je meer voor een appartement in de Skiliftkarussell Winterberg wanneer je in het centrum van Winterberg zelf verblijft, maar je kan zeker goedkopere appartementen vinden in een van de omliggende dorpen. Je zit dan uiteraard ook wat verder van de liften in de Skiliftkarussell Winterberg af, maar je betaalt uiteraard ook wat minder.

Accommodatie thema's