BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Skiliftkarussell Winterberg

Hotels Skiliftkarussell Winterberg

Er zijn in de Skiliftkarussell Winterberg veel hotels te vinden. Je vindt niet alleen veel hotels in Winterberg zelf, maar ook zeker in de omliggende dorpen. Dat zijn er in totaal elf, dus je hebt veel keuze tussen verschillende hotels in de Skiliftkarussell Winterberg. Winterberg is echt een bestemming voor families, beginnende skiërs en boarders en wintersporters die vanuit Nederland of het Ruhrgebied gewoon lekker even willen skiën. Je vindt in de Skiliftkarussell Winterberg dan ook veel hotels die op families gericht zijn. De prijs/kwaliteit verhouding van de hotels in Skiliftkarussell Winterberg is prima!

Verschillen tussen de dorpen

De meeste hotels van de Skiliftkarussell Winterberg liggen in Winterberg zelf. Je zit dan dichtbij de liften en kan genieten van het dorp zelf. Ook in de meer dan elf dorpen die ook deel uit maken van Skiliftkarussell Winterberg vind je meer dan voldoende hotels. Er is een goede verhouding tussen het aantal twee-, drie- en viersterren hotels in de Skiliftkarussell Winterberg. Uiteraard zijn ook hier wat tips te noemen. Hotel Der Brabander bijvoorbeeld is al jaren zeer populair bij Nederlandse wintersporters, vanwege de goede ligging en de mooie faciliteiten. Maar ook hotel Astenkrone in het nabijgelegen Altastenberg is een aanrader!

Prijsniveau

Het prijsniveau van de hotels in Winterberg is beduidend lager dan prijs van de hotels in de Alpen. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding van veel hotels in Winterberg gewoon ronduit goed te noemen. In Winterberg zelf betaal je over het algemeen meest, maar wanneer je een hotel zoekt in een van de omliggende plaatsen dan ben je vanzelfsprekend minder geld kwijt.

Accommodatie thema's