BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Zillertal Arena

Pensions Zillertal Arena

In de Zillertal Arena vind je een groot aanbod van pensions. Naast appartementen en hotels zijn pensions in de Zillertal Arena ook zeer populair. Je moet er dus rekening mee houden dat de pensions in de Zillertal Arena snel volgeboekt zijn, zeker in het hoogseizoen. In de meest populaire dorpen Gerlos en Zell am Ziller vind je veel pensions, maar ook in de andere dorpen van de Zillertal Arena zijn pensions te vinden.

Verschillen tussen de dorpen

Met name Zell am Ziller heeft veel pensions. Sommige zijn wat ouder, andere van absolute topkwaliteit. Ook in Gerlos zijn veel pensions te vinden. Een aanrader is Landhaus Staudacher. In Königsleiten zijn niet zoveel pensions te vinden. Dit dorp wordt gedomineerd door hotels, chalets en appartementen. In de andere dorpen in de Zillertal Arena zit je wat verder van de piste, maar kan je zeker goede pensions vinden.

Prijsniveau

Van de grote drie dorpen in de Zillertal Arena (Gerlos, Königsleiten en Zell am Ziller) zijn de pensions in Zell am Ziller over het algemeen het goedkoopst. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat het dorp geen dalafdaling heeft en dat je ook vaak een bus moet nemen om bij de skiliften te komen. In Gerlos betaal je net weer even wat meer voor een pension.

Accommodatie thema's