Het is begin november en de condities in Sölden zijn werkelijk fantastisch: verse sneeuw en allemaal blije gezichten waar je maar kijkt! Er zijn veel locals die na een week sneeuwval stonden te springen om te kunnen skiën. Ook zijn er veel Nederlanders vanwege het WinterOpening testevent wat dit weekend gaande is. Iedereen die daarvoor speciaal naar Sölden is gegaan valt met zijn neus in de boter, of beter gezegd, de sneeuw! De condities op de Rettenbach- enTiefenbachgletscher zijn echt heel erg goed! Er zijn zelfs al wat pistes open richting de Giggijoch. Als dit een voorbode is voor de rest van de winter gaat het een geweldig seizoen worden!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Bah wat lekker

Heerlijk dat optimisme. Ik heb zin in onze dagen in de Zillertal Arena begin 2022. Ben wat minder optimistisch over “een geweldig seizoen”; helaas zien we nu al ski-maatjes afhaken door de strenge regels. Dat moet in veel vakantiegroepen nu plaatsvinden. Het zij zo -de regels zijn er niet voor niets- maar geweldig is het niet. Desalniettemin: zin in onze ruime skiweek!

"HEAD'jes moet je hebben..."

Lekker hoor, over iets meer dan een week ben ik er ook weer.

Ik was er precies een maand eerder. Met dikke mist en hele dag sneeuw. Dat was een hele andere wereld en beleving. Maar toch super de eerste afdalingen van het seizoen gemaakt! Komend seizoen zal ik iets langer moeten wachten op de echte bergen helaas. Maar wat heb ik er al weer zin in!!!

Enthousiast en fanatiek, blijven oefenen op techniek...
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie