Geniet van de magische winterwereld van LUMAGICA in Innsbruck

gesponsord op 08 januari 2024· geen reacties

null

Voor de vierde keer op rij opent LUMAGICA de deuren in het Oostenrijkse Innsbruck. In de hoftuin wacht een wereld vol lampjes en verlichting in de mooiste verschijningsvormen. Tot en met 28 januari kun je van dit spektakel genieten!

LUMAGICA: een reis door de tijd

Het lichtfestival is enigszins vergelijkbaar met Glow in Nederland, maar dan anders. Na de wereldreis van vorig jaar maak je dit jaar een “reis door de tijd”. Langs de één kilometer lange cirkelvormige route ontvouwt zich een boeiende lichtshow, temidden van abstracte elementen en interactieve lichtinstallaties. Elk object transformeert tot een levend kunstwerk in verschillende vormen en kleuren en een nieuwe lasershow leidt je langs nieuwe werelden.

null

Geopend vanaf 17.00 uur

Het evenement vindt plaats in de Innsbruckse hoftuin aan de rand van de ‘Altstadt’, op loopafstand van de binnenstad dus. Dit jaar gaan de deuren voor bezoekers open vanaf 17.00 uur, waarmee het toegankelijk is gemaakt voor een breder publiek van lichtliefhebbers. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Langs de route staan diverse horecastandjes. Let wel op: vanaf 14 januari is LUMAGICA van donderdag tot en met zondag geopend. Dus reis je de komende weken dus naar, of via, Innsbruck? Dit is absoluut de moeite waard!

Inbegrepen bij de Innsbruck Card

Goed om te weten: LUMAGICA is gratis inbegrepen bij de Innsbruck Card en de SKI plus CITY Pass. Voor meer informatie, bezoek de website.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie