BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Ischgl

Appartmenten Ischgl

In Ischgl vind je naast hotels ook veel appartementen. Veel van deze appartementen zijn ondergebracht in hotels, zodat je bijvoorbeeld nog wel van de half-pension mogelijkheid gebruik kan maken. Aangezien Ischgl een vrij compact dorp is hoef je nooit heel ver te lopen naar een van de liften. Er zijn ook veel appartementen te vinden in de verschillende dorpsdelen van Ischgl die verder van de liften verwijderd zijn.

Prijsniveau

Appartementen in Ischgl zijn net even wat duurder dan gemiddeld. Dat heeft zeker te maken met de kwaliteit die men in Ischgl aan de gasten aanbiedt. Een top skigebied in combinatie met nieuwe liften en bruisende après-ski. Aan de andere kant zijn de prijzen van de appartementen in Ischgl dan wel hoger dan gemiddeld, de prijs/kwaliteit verhouding is dan wel weer goed.

Tips

Je hebt diverse appartementen in het centrum van Ischgl liggen en dat is natuurlijk een geweldige locatie wanneer je wilt genieten van de bruisende après-ski en wanneer je de volgende ochtend ook nog eens dichtbij de liften wilt zitten. Wanneer je minder budget hebt voor appartement, kijk dan ook eens in dorpen als Mathon, Galtür of Kappl. Hier vind je ook mooie appartementen voor een goede prijs.

Accommodatie thema's