BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Lech

Reviews Lech

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.7 op basis van 3688 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, enorm sfeervol en kindvriendelijk.
  • Zwakke punten: Duur

Wat vind jij van Lech?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast222
    Gast222 16 februari 2020 · 13:54

    Mooie pistes, leuk dorp en goede rodelbaan. Goed eten

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast262
    Gast262 21 november 2019 · 03:03

    We, mijn broer en ik, komen hier al meer dan 10 jaar, beschouwen onszelf als experts, hebben eigen meerdere ski's, kennen hier elke piste en hebben hier steevast hetzelfde 4-sterren hotel. We zijn bekend met de Franse, Italiaanse en zelfs de Canadese skigebieden, maar de Oostenrijkse en dan in het bijzonder het skigebied Arlberg rondom Lech is voor ons TOP ondanks dat je hier wel de prijs voor betaalt. Je moet ook zorgen dat je je spullen 'thuis' goed voor elkaar hebt, want nogmaals in Lech betaal je de prijs, alhoewel er is ook een gewone Spar supermarkt die normale mensenprijzen rekent. Wij gaan altijd midden januari voor 2 weken, mijden zo de vakantiepieken, hebben de pistes dan bijna voor onszelf én kunnen dan naar harte lust r-a-c-e-n !!!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast944
    Gast944 17 februari 2019 · 11:43

    Ik heb van 02/02/2019 tot 09/02/2019 verbleven in hotel Schwarzwand. Gelet op het feit dat er geen schoolvakanties waren die week was het rustig op de pistes met maar af en toe wachttijden aan de liften. Persoonlijk vond ik de pisten boven Zurs de mooiste, de leukste piste vond ik nr.144 Muggengrat, lekker pittig om daarna terug naar Lech te skieen via skiroute 170 welke naar Zug gaat waar je de aansluiting kan vinden tot het skigebied van Lech. De pisten boven Warth waren niet echt mijn ding, en de pisten van St. Anton heb ik niet gedaan. Er zijn in het skigebied beperkte plaatsen waar men kan stoppen voor een hapje of een drankje maar de kwaliteit is top.Mijn ski´s heb ik gaan huren bij "Sportalp", een zaak met nagenoeg de perfecte service. Mij werd een "Kastle MX7" all round ski aangeraden die men ook in diepe sneeuw kan gebruiken vermits ook wat breder van taille, het bleek de perfecte match voor een week waar veel sneeuw lag, in de dorpen tot 2m en op de hoogste piste tot 5m. Sommige mensen klagen over de preparatie van de piste, maar ik heb daar niets van gemerkt, waarschijnlijk omdat er dan toch niet zo veel volk op de pisten aanwezig was. Vanaf 16.00u was er een aangename apres-ski sfeer al is St. Anton de betere bestemming indien apres-ski voor u belangrijk is. Deze keer waren de condities in de alpen top en zelden gezien.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast748
    Gast748 18 oktober 2017 · 11:09

    E de Paauw Mooi dorp met veel faciliteiten. Zeer goede service in hotels. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Centrale ligging in een prachtig en uitgestrekt skigebied. Veel blauwe pistes in Lech vol in de zon. Nagenoeg geen wachtijden. prijsniveau prima.

    Met vrienden meer dan 10 jaar ervaring
  • simpelslim1
    simpelslim1 28 februari 2017 · 11:45

    Voordelen Groot gebied. Leuke apres ski. Zien en gezien worden. Niet al te ver van Nederland. Geschikt voor jonge en oud. Piste van alle niveau's ook off piste Nadelen: Vrij duur. Zeker als je dicht bij de gondels of pistes wil zitten. Vrij druk. Dalen zijn vaak erg steil. Niet altijd geschikt voor kleine kinderen

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Doreth
    Doreth 17 februari 2017 · 20:55

    Plus: Mooi gebied met behoorlijk wat km aan piste, zeker nu het verbonden is met St. Anton. Minder geschikt voor beginners vanwege moeilijkheid en pistepreparatie. Soms wat lange lifttijden. Wat ikzelf hier mis is een mooi, sfeervol, gezellig, heerlijk en speciaal restaurant, zoals Zirbenhutte in Fiss, Kristalhutte in Kaltenbach of Smuggler Alm in Samnaun.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • bakkiestuta
    bakkiestuta 17 februari 2017 · 14:57

    Ik ben nu 7 of 8 keer in st anton, Lech, zurs het arlberggebied geweest en ik vindt het een schitterende omgeving met alle mogelijkheden die je zoekt op wintersport. Mijn laatste bezoek werd al na een half uur door iemand anders verpest zodoende raakte ik in een kliniek om mijn been te laten behandelen. De rest van de wintersport heb ik me dus buiten de piste ook moeten vermaken en dat ging hier super goed! Al met al een aanrader voor de fanatieke wintersporter. Hieronder een linkje van een eigen video met toch wat goede indrukken. ] Pluspunten: + skigebied is mooi groot en uitgestrekt + zeer veel goede offpiste routes + sfeervolle dorpen langs de diverse routes + skipas is voor het hele gebied incl st anton + zeer goed onderhouden pistes + goede apresski + zeer goede medische zorg door de beste artsen van oostenrijk + goed onderhouden en verwarmde liften + ruime keuze aan winkels voor ski en snowboard spullen + Goede eet gelegenheden + zeer goed en snel bereikbaar vanuit Nederland Minpunten: - het is niet het goedkoopste gebied. ( het is naar de kwaliteit van het gebied zeker betaalbaar) Al met al is dit gebied zeker aan te raden.

    Ride on! groetjes Marc Bakker

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast585
    Gast585 17 februari 2017 · 14:49

    Ik ben nu 7 of 8 keer in st anton, Lech, zurs het arlberggebied geweest en ik vindt het een schitterende omgeving met alle mogelijkheden die je zoekt op wintersport. Mijn laatste bezoek werd al na een half uur door iemand anders verpest zodoende raakte ik in een kliniek om mijn been te laten behandelen. De rest van de wintersport heb ik me dus buiten de piste ook moeten vermaken en dat ging hier super goed! Al met al een aanrader voor de fanatieke wintersporter. Pluspunten: + skigebied is mooi groot en uitgestrekt + zeer veel goede offpiste routes + sfeervolle dorpen langs de diverse routes + skipas is voor het hele gebied incl st anton + zeer goed onderhouden pistes + goede apresski + zeer goede medische zorg door de beste artsen van oostenrijk + goed onderhouden en verwarmde liften + ruime keuze aan winkels voor ski en snowboard spullen + Goede eet gelegenheden + zeer goed en snel bereikbaar vanuit Nederland Minpunten: - het is niet het goedkoopste gebied. ( het is naar de kwaliteit van het gebied zeker betaalbaar) Al met al is dit gebied zeker aan te raden. Ride on! groetjes Marc Bakker

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast983
    Gast983 16 februari 2017 · 18:39

    Reeds 2 maal geweest. 1ste maal verbleven we in Pettneu, maar door de matige sneeuwval in St.Anton zijn we naar Lech gereden. Hier was opdat ogenblik ook niet de overdaad aan sneeuw maar was de pistepreparatie wel van een hoger niveau dan in St.Anton. De 2de maal verbleven we in Damuls en om dezelfde reden als de 1ste maal zijn we toen naar Lech geweest (via Warth). Weerom was de pistepreparatie van goede kwaliteit, de matige sneeuwval in acht genomen. Voor een week verblijf hebben we hier ook reeds meermaals gezocht, maar dit is steeds aan de prijzige kant (familie met 2 kinderen). Daarom hebben we ook nog nooit in Lech of in 1 van de omliggende dorpen verbleven. Het blijft wel een aangenaam skigebied ondanks de vrij hoge prijzen. Het skigebied zou ik een hogere score geven maar door de hoge prijsklasse blijf ik bij een 3-sterren quotering.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • QmaartenQ
    QmaartenQ 16 februari 2017 · 12:49

    Nu het Arlberg skigebied volledig met elkaar verbonden is met de nieuwe liften in Stuben, is een groot skigebied ontstaan wat eigenlijk alles wel biedt. Fijne blauwe pistes voor beginners tot extreme off-piste mogelijkheden voor de cracks en alles wat er tussenin zit! Enorm veel afwisseling met de pistes en de mogelijkheid om lange dagtochten te maken, maakt dat je je nooit hoeft te vervelen. Hele goede en luxe lift infra structuur en veel goede restaurants op de piste maken het gebied compleet. Top!

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast876
    Gast876 16 februari 2017 · 12:02

    Super skigebied met veel uitdaging. Veel zwart en rood. Me like. Niet voor beginners. Ideeal voor shortski want niet zo uigebreid. Goeie sfeer. Maar 800km van thuis. Een skigebied naar mijn hart. Ik ga terug.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast237
    Gast237 16 februari 2017 · 10:13

    Wij komen al jaren in Lech omdat het een echt authentiek dorp is. Natuurlijk staat het bekend als een dorp/gebied voor de rijkere, het is inderdaad allemaal wat duurder, maar je krijgt er veel voor terug en daarom gaan wij elk seizoen 2 x 1 week. Positief: relatief rustig op de piste (zeker buiten de kerst- en krokus), moderne en comfortabele liften, sneeuwzeker, mensen op de piste zijn relaxed en hoffelijk, voor ons maar 815 km rijden (op zondag rijden en dan in 6,5-7 uur op bestemming), prima skischool voor de kids met leuke leraren en gezamenlijk lunchen, skipas voor de kleinste slechts euro 10 voor heel seizoen. Negatief: het piste-aanbod in Lech zelf is wat beperkt (maar via Zurs kun je naar St. Anton en dan heb je nog de verbinding met Warth/Schrocken).

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Ess
    Ess 16 februari 2017 · 08:33

    In een woord Geweldig!! In dit gebied moet je zijn geweest!! Super mooi groot gebied! Je kan door alle verbindingen op de piste in ieder dorp terecht! De apres-ski is overal super! Wij zaten in St.Anton. Waar diverse apres-ski tenten open gingen in de middag tot in de avond. Maar dan is het nog niet afgelopen want rond 23.00 gaan de eerste discotheken open! In de Mooserwirt moet je zijn geweest!! Deze ligt aan de voet van het gebied. Minpunten..... neem een goede portemonnee mee, het is er vrij duur!

    Met vrienden Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • eelcobruinsma
    eelcobruinsma 15 februari 2017 · 23:09

    Zoals hieronder al aangegeven, ik kan iedereen aanraden eens mee te doen aan www.dasrennen.at. Geweldige ervaring, om eens in het decor van een echte wedstrijd te stappen, met volledig voor de wedstrijd vrijgehouden pistes, een prachtige route, (Weisse Ring vanaf boven aan de Rüfikopf) en topsfeer met een sportief randje in het dorp. Enige nadeel is, dat het inschrijfgeld behoorlijk stevig aan de prijs is, maar dat zal niemand in Lech verrassen..

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • eelcobruinsma
    eelcobruinsma 15 februari 2017 · 22:54

    Zowel met kinderen topbestemming, als met vrienden. Bijvoorbeeld om samen de wedstrijd Das Rennen over de Weisse Ring te skiën. Voor de echte apres ski moet je misschien naar buurgebied St Anton am Arlberg gaan, maar daar kun je sinds dit seizoen ook al vanaf Lech naar toe zonder in de bus te hoeven stappen. Het aantal zwarte pistes is beperkt, maar daarentegen zijn het aantal skiroutes enorm groot, gevarieerd en voldoende uitdagend met vaak mooie buckels aan het einde van de dag. Het grote skigebied is uitmuntend voor het touren van deelgebied naar deelgebied, jammer alleen dat de Weisse Ring maar één richting (met de klok mee) kent.... Het (ook aangesloten) gebied van Warth en Schrocken voegt overigens minder toe aan het gebied van Lech en Zürs, simpelweg omdat de route met een lift die geen hoogte pakt heel lang is, en dat de over het algemeen noordhellingen een stuk minder prettig zijn dan in Lech en Zürs.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast645
    Gast645 15 februari 2017 · 22:49

    Zowel met kinderen topbestemming, als met vrienden. Bijvoorbeeld om samen de wedstrijd Das Rennen over de Weisse Ring te skiën. Voor de echte apres ski moet je misschien naar buurgebied St Anton am Arlberg gaan, maar daar kun je sinds dit seizoen ook al vanaf Lech naar toe zonder in de bus te hoeven stappen. Het aantal zwarte pistes is beperkt, maar daarentegen zijn het aantal skiroutes enorm groot, gevarieerd en voldoende uitdagend met vaak mooie buckels aan het einde van de dag. Het grote skigebied is uitmuntend voor het touren van deelgebied naar deelgebied, jammer alleen dat de Weisse Ring maar één richting (met de klok mee) kent.... Het (ook aangesloten) gebied van Warth en Schrocken voegt overigens minder toe aan het gebied van Lech en Zürs, simpelweg omdat de route met een lift die geen hoogte pakt heel lang is, en dat de over het algemeen noordhellingen een stuk minder prettig zijn dan in Lech en Zürs.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast650
    Gast650 15 februari 2017 · 21:52

    Prachtig gebied, vooral bij Zurs, als je met de gondel boven komt mooie weidse uitzichten. Skigebied heeft veel mogelijkheden, zeer uitgestrekt om mooie tochten te maken. Heel sneeuwzeker. Wel zijn de accommodaties erg prijzig, zo ook het eten/drinken op de pistes.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast375
    Gast375 15 februari 2017 · 16:46

    Positieve punten: - Groot skigebied met natuurlijk de Weisse Ring, je stapt midden in Lech op de lift en maakt een prachtige skitocht langs de verschillende wintersport plaatsen in de buurt( uiteraard kan de skitocht ook worden begonnen uit een van de plaatsen waar de toch langskomt). - Niet te hoog gelegen. Doordat Lech niet een hooggelegen skigebied is kun je er makkelijk adem halen en word je niet duizelig zoals kan gebeuren in zeer hoog gelegen skigebieden. Ook is er nog genoeg natuur te zien om je heen zoals bomen wat ik persoonlijk leuker skien vind dan enkel wit om je heen. - Goed aan te vliegen. Vanaf innsbruck is het een uurtje met de taxi naar Lech, prima te doen dus voor een lang weekend. - Koningshuis. Het is toch leuk om een keer te zien waar het koningshuis hun wintersport doorbrengt. Negatieve Punten: - Lech is niet goedkoop, maar geen enkele wintersport is goedkoop toch? - Als je flink wilt stappen of lekker mee wil zingen met Nederlandstalige muziek kan je beter naar een andere plaats.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Sjoerd & Anne
    Sjoerd & Anne 15 februari 2017 · 16:02

    Ook wij hadden een bepaalde verwachting van Lech toen we daar gingen skiën. Mondain, duur en over de top. Gelukkig viel dat reuze mee! Uiteraard wordt er in het dorp geflaneerd, maar op de piste kan je goed skiën en is er volop uitdaging voor de gevorderde skiër! Het is een mooi gebied waar je ook mooie tochten kan maken door Lech, Zurs en Zug. De moeite waard! Op de pistes zijn volop eet- en drinkgelegenheden. Prijzen liggen wel bovengemiddeld. Korte wachttijden in de vakantieperiode en op de piste valt de drukte ook alles mee. Er is een mooi funpark voor de kinderen (of diegenen die zich nog kind voelen). Sinds dit jaar schijnt er ook een liftverbinding te zijn naar Sint Anton, Stuben en Sint Christoph. Eerder moest je via een skibus naar dat gedeelte, maar een direct liftverbinding is natuurlijk ideaal! Met een week krijg je het bijna niet voor elkaar om alle gebieden in Ski Arlberg te bezoeken, dus super voor kilometervreters! Ideale plek en vooral qua aanrijroute! Niet via Munchen en vrij snel na grensovergang ben je er al. Zeker aan te bevelen!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast894
    Gast894 15 februari 2017 · 13:41

    Prachtige accomodaties, verwarmde zetelliften. Verbinding Stuben - Zürs met flexenbahn is geweldig. In Zürs wel weinig eetgelegenheden........... Enige minpunt is de verbinding van Zürs naar Lech via skiroute......Niet moeilijk, ..... wel slechte pistes met veel stenen. Onze periode was van 26 jan- 30 jan. Een aanrader

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Jst81
    Jst81 15 februari 2017 · 12:42

    Fantastisch mooi skigebied. Gevarieerd aanbod van pistes, gezellige entourage, moderne liften en door de uitbreiding/verbinding met de andere gebieden perfect om verschillende dagtochten te maken. Door de gunstige ligging bijna altijd sneeuwzeker. Helaas is het, vanwege het hoge prijsniveau van zowel accommodaties als eten en drinken, niet altijd binnen ons bereik.

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast723
    Gast723 15 februari 2017 · 11:04

    Lech/Zurs nu 2x bezocht, beide met familie en komend jaar met een groep vrienden. Als sportieve skier samen met mijn dochter het gebied door. Ouders (niet skiers) wandelend. In de start van de winter vorig jaar was de sneeuw zeer beperkt in de Alpen, maar dankzij de Voralberg ligging hebben wij tot het dal goed kunnen skien in Lech/Warth/Zurs. Zeer moderne liften en geweldige mogelijkheden om tochten te maken. Het gebied ligt gunstig t.o.v. de zon en de sfeer is echt authentiek. Lech zelf als dorp staat bekend om 'rijk en gezien worden'. Ons is dat niet zo opgevallen. Gewoon erg veel verschillende mensen, maar altijd gezellig. Wel missen wij gezellige tentjes op de pistes, je wijkt al vrij snel uit naar Oberlech op een hotelterras. Voor niet-skiers is het vanuit Lech allemaal perfect te doen, leuk dorp, genoeg liften om zonder ski's het gebied in te gaan. Vanuit Warth/Schrocken is dit echter slecht. Daar is eigenlijk wel een gondel nodig om dat te realiseren. Al met al: sneeuwzeker, sportief en authentiek gebied!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast495
    Gast495 14 januari 2017 · 18:05

    zeer goed, veel variatie aan ski pistes. alles zeer goed verzorgd. gezellig en mooi dorp

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast755
    Gast755 21 december 2015 · 13:06

    In weliswaar moeilijke sneeuwcondities slagen ze er in Lech niet in om welke piste dan ook een beetje fatsoenlijk te prepareren. Volledig ondermaats en beschamend. Skipas 137 EUR voor 3 dagen waar je niets voor terugkrijgt. Degoutant restaurantpersoneel.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast449
    Gast449 24 maart 2015 · 12:21

    Juist terug van Lech: positief vind ik de grootte van het gebied, de nieuwe aansluiting met Warth (veel meer uitdagende pistes daar) en enkele zeer mooie skiroutes (vooral nummer 33). Negatief vind ik dat het gebied niet altijd even mooi aaneensluit (regelmatig moeten stappen, bv Lech-Zurs of einde van route 33). Lech is niet goedkoop maar vond ik niet veel duurder dan de grote gebieden in Frankrijk. Wel wil ik waarschuwen voor de prijzen en kwaliteit van skiverhuur en in het bijzonder voor de winkels van Strolz. Prijzen zijn echt overdreven, kwaliteit niet super en de service ondermaats (zo hebben ze 19 euro aangerekend om de skis van mijn vrouw af te stellen, nog nooit meegemaakt in meer dan 25 jaar skiën dat je daar voor moet betalen!). Mijn advies: vermijd Strolz (ze hebben daar praktisch een monopolie) en huur je skis in België/Nederland...

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast972
    Gast972 8 maart 2014 · 20:02

    Lech is en blijft schitterend, maar het kan zijn dat ik het zo mooi vind omdat ik er alweer bijna drie decennia kom. In het nabij en iets hoger gelegen dorp Zürs heb ik het skiën geleerd. Op rechte latten die langer waren dan ikzelf en met een gewatteerd skipakje dat aan het eind van de dag drijfnat was. Lieve mensen, wat is dat allemaal lang geleden en wat is er sindsdien veel veranderd. Lech en Zürs zijn nog mondainer dan ooit, de pistes zijn perfect gemarkeerd en geprepareerd, het hele seizoen lang. De offpiste mogelijkheden zijn eindeloos. Van casual tussen de pistes door tot tochten met een gids en heliskien aan toe. Toch uitgekeken? De skipas geldt ook in St. Anton, St. Christophe, Stuben, Zug, Warth en Schröcken.Lech, Zürs, Zug, Warth en Schröcken zijn op skis (dan wel per skilift) te bereiken. De sfeer is er gemoedelijk, een tikkeltje decadent. Hotels, restaurants, bars, het is allemaal even top. Alleen de apres ski is matig. Maar wie dat zoekt komt waarschijnlijk niet naar dit gebied. Prijzen zijn stevig, maar niet zo onbereikbaar als nogal eens wordt verondersteld.

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast192
    Gast192 3 oktober 2013 · 22:42

    Lech is prachtig gelegen en extreem sneeuwzeker. Dorp heeft z'n authentieke karakter weten te behouden. De sfeer is rustig, er is weinig uitbundige apres-ski. Veel accomodatie met ski-in/ski-out, of op loopafstand van liften en pistes. Restaurants van hoog niveau in dorp en op de piste, tegen vaak verrassend sympathieke prijzen. Skigebied boven Lech/Oberlech is relatief gemakkelijk, maar via de verbinding naar Zürs vindt je meer mooie rode afdalingen. Daarnaast zijn er ontelbaar veel off-piste mogelijkheden, deels ook gemarkeerd. De Weisse Ring, een mooie tocht van Lech-Zürs-Zug-Lech is niet te missen. Vanaf winter 2013/2014 is Lech verbonden met Warth. Hierdoor wordt het skigebied vergroot met bijna 70 km pistes

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Christine
    Christine 15 oktober 2009 · 13:19

    In maart 2008(3de week) voor de eerste keer naar Lech geweest. Een mooi dorp ,waar de pisten centraal samenkomen. Leuke sfeer, sommige muziek bands gezien op de terassen van de hotels/caf? De pisten zijn goed geprepareerd, maar voor echte beginners zijn het niet altijd gemakkelijke pisten. Er zijn 2 leuke oefenpiste met kindertuin en kinderschool, apart gelegen, dat wel goed is om te leren ski? omdat daar geen andere ski? voorbijkomen. Voor snowboarders is er een snowpark en wie graag off piste wil ski?zijn er mogelijkheden zat. Er is zelf een skitoer voor off piste. Bijna geen wachttijden aan de liften. De skibussen tussen Lech en Z?en St. Anton zijn perfekt geregeld, bijna geen wachttijden en de bussen rijden op zeer geregelde tijdstippen. Er rijden zelfs nachtbussen tussen Lech en Z? De auto heb je gewoonweg niet nodig. De mensen in de winkels en restaurants zijn h? vriendelijk en het eten en drinken is niet overdreven duurder dan op andere plaatsen. Door het mooie weer, waren de pisten in de namiddag wel wat minder. Wij zijn veel gaan wandelen in en omtrent het dorp en het was prachtig. Dus echt een aanrader! Wij gaan zeker terug!!!

  • Paul
    Paul 5 december 2007 · 18:12

    Schitterend gelegen dorp. Extra \'picturesque\' door de doorgaans dikke sneeuwdeken op huizen en in straat. Pistes tot midden in het dorp en een gezellige beek dwars door het centrum. Veel authentieke huizen en chique hotels, maar ook groot aanbod in (ontbij)pensions

>