BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Lech

Pensions Lech

Lech is een dorp met twee gezichten. Aan de ene kant is het heel luxueus en mondain, maar aan de andere kant is het ook behoorlijk sportief en hip. De accommodatie die je in Lech kan vinden ligt absoluut in het hogere marktsegment. In Lech vind je zeer veel luxe hotels met vier of vijf sterren, maar je vindt er ook aardig wat pensions. Zo kan je in het sprookjesachtige Lech ook in een mooi pension verblijven.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in Lech ligt hoger dan gemiddeld. Niet zo gek natuurlijk, want dit dorp richt zich van oudsher op de meer vermogende wintersporters en dat gaat ze goed af. Na verse sneeuw verandert het authentieke dorp in een ansichtkaart. De prachtige hotels en pensions die onder een dikke laag sneeuw liggen geven Lech z'n serene, luxueuze uitstraling.

Tips

Verblijven in Lech is een feest wanneer je het kan betalen. Kan je dat niet, maar wil je wel graag skiën of snowboarden in het mooie skigebied van Lech, dan kan je altijd bij de buren in Sankt Anton am Arlberg verblijven. Ook hier heb je een ruime keuze aan pensions, maar ben je net even wat minder geld kwijt (hoewel het ook hier duurder dan gemiddeld is).

Accommodatie thema's