BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Leogang

Chalets Leogang

Verblijven in een chalet in Leogang? Prima idee! Op deze manier profiteer je van de directe aansluiting op het skigebied van Saalbach en Hinterglemm en verblijf je voor een prima prijs in het rustige dorp. Want daar gaan we gemakshalve dan even van uit. Van die rust dan. Want maak je geen illusies: Leogang maakt dan wel deel uit van het skigebied van Saalbach en Hinterglemm, de dorpen lijken op geen enkele manier op elkaar. Saalbach en Hinterglemm bruisen. Leogang ruist. Van stilte wel te verstaan.

Prijsniveau
Het prijsniveau van chalets in Leogang ligt dus beduidend lager dan de stenen equivalenten aan de andere kant van de bergkam in Saalbach en Hinterglemm. Precies om deze reden is Leogang heel populair bij een groot aantal wintersporters. Wel de lusten, niet de lasten. Tenminste, wel het grote skigebied, maar de kater de volgende dag zal een stuk kleiner zijn omdat je van de apres-ski gewoon een stuk minder meekrijgt.

Tips
De gondel die je het skigebied van Saalbach en Hinterglemm inbrengt ligt een aardig stukje buiten het dorp. Nou is Leogang al een behoorlijk lang gerekt dorp, maar goed, dat is wel iets om rekening mee te houden. Aan de andere kant liggen er ook wat chalets vlakbij de gondel, dan ben je in ieder geval verzekerd van de eerste lift richting Saalbach en Hinterglemm de volgende dag.

Accommodatie thema's