Accommodaties Montchavin - Les Coches

Geen mooie dorpjes en leuke vakantiehuizen in Frankrijk? Wat een onzin! Kijk naar de dorpjes van Montchavin en Les Coches, authentieke bergdorpjes die een ruime veertig jaar geleden zijn gered van de ondergang door een verstandige burgemeester die van deze dorpjes een skigebied maakte. Hier vind je geen hoogbouw, geen flats en geen beton. Maar mooie chalets en een gezellig dorpje. Dat het daarmee ook een low-budget of dampende après-ski bestemming is mag duidelijk zijn.

Prijsniveau

Je krijgt kwaliteit, mooie chalets en een prima aansluiting (zeker dankzij de Vanoise express) op Paradiski. Dat niet voor het goedkoopste tarief mogelijk is moge duidelijk zijn. Echt ‘overprized’ is het ook niet, zeker niet voor een gebied in de als ‘duur’ bekend staande Tarantaise vallei.

Tips

De beide dorpjes van Montchavin en Les Coches liggen niet bepaald heel erg hoog. Montchavin ligt op 1250 meter en Les Coches op net geen 1500. Op het moment dat je een echt ‘winterwonderland’ dorp zoekt is het verstandig om in de echte wintermaanden te boeken. Eenmaal later in het seizoen (maart april) begint het op deze hoogtes al behoorlijk zomers, nou ja ‘voorjaars’, te worden. Hou hier rekening mee als je juist naar deze dorpen afreist vanwege de schoonheid van deze dorpjes.

Zoek met uitgebreide filters
Details
1 slaapkamer (33m²)2 slaapkamers (40m²)
€ 1413
(€ 707 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (11)
appartementRésidence Goélia Les Chalets de Wengen ***
Erg goed
24x bekeken
8
Details
1 slaapkamer (35m²)2 slaapkamers (50m²)
€ 2298
(€ 1149 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)