Appartementen Tignes

Appartementen genoeg in Tignes. Groots ruim en mooi, maar ook klein, oud en krap. Alles is hier te vinden. Steeds meer moderne apartementencomplexen bieden hele fijne en strakke appartementen aan. Ook groter dan dat de vooroordelen over Frankrijk doen geloven. Chique appartementen in complexen met zwembaden en lounge bars. Maar al wil je het wat goedkoper dan kun je hier ook zonder problemen appartementen vinden die in de zeventiger jaren gebouwd zijn en duidelijk een stuk krapper. Kortom wat je maar wilt, vind je hier.

Prijsniveau

Over het algemeen is accommodatie in Tignes duur. Dit geldt ook voor de appartementen, een appartement is hier duurder dan gemiddeld genomen in Frankrijk. Misschien liggen de prijzen net wat lager dan in Val d’Isère of Courchevel, maar ja dat zegt niet zoveel. Wie echter een beetje zoekt en niet per se in een luxe appartement hoeft te zitten kan hier goede deals vinden. Zeker all-in aanbieders kunnen met mooie aanbiedingen komen.

Tips

Wil je in een aangenaam appartement zitten? Om relaxed te kunnen genieten van Tignes en het skigebied Espace Killy? De appartementen in Ferme du Val Claret of L’Ecrin de Neige zijn fantastische luxe appartementscomplexen. Echt een aanrader voor een heerlijke vakantie.

Zoek met uitgebreide filters