BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Val Thorens

Accommodaties Val Thorens

Val Thorens is bekend bij heel veel Nederlanders en Belgen. De grote gebouwen vol met appartementen zijn voor veel wintersporters het standaard beeld geworden voor Franse skigebieden. De laatste jaren heeft het dorp van ‘Val Tho’ er alles aan gedaan om het dorp betere looks te geven. Dat is behoorlijk goed gelukt. Door veelvuldig gebruik van hout op de oude betonnen complexen ziet het dorp er steeds beter uit. Twee tactisch aangelegde pistes zorgen ervoor dat bijna alle gebouwen ski-in ski-out zijn. Of je hoeft echt maar een heel klein stukje te lopen. Over het algemeen blinken de appartementen niet uit in ruimte. Maar het is wel ontzettend effectief.

Prijsniveau

Waar Val Thorens vroeger nog een budgetbestemming was is het dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Natuurlijk vind je er nog goedkopere appartementen, met name wat hoger in het dorp (in de befaamde bocht met veel après-ski, maar je vind er ook prachtige accommodaties waar je een stuk meer voor betaalt.

Tips

Val Thorens is een populair dorp in een nog populairder skigebied, dus het is absoluut aan te raden om op tijd te boeken. Veel wat duurdere accommodatie is snel volgeboekt.

Accommodatie thema's