BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Val Thorens

Hotels Val Thorens

Naast de vele appartementen heb je in Val Thorens een prima keuze aan hotels. Het is hetzelfde verhaal als de appartementen, grote gebouwen met veel kamers. Qua luxe vind je hier alles. Luxe en prijzig tot simpel en goedkoop. De hotels zijn ook allemaal ski-in ski-out, sta je graag zo snel mogelijk op de ski’s dan zit je in Val Thorens sowieso helemaal goed.

Prijsniveau

Val Thorens is niet heel erg goedkoop, maar prijs/kwaliteit is het eigenlijk allemaal prima. Je zit centraal in het skigebied, het dorp is steeds mooier en zeker de modernere hotels zijn ruim en aangenaam. Val Thorens is qua prijs een beetje de middenmoot van Les Trois Vallées. Veel goedkoper dan Courchevel en Méribel en stukken duurder (maar ruimer) dan Les Menuires.

Tips

Al wil je zeker zijn van een plek in een van de hotels in de vakanties boek dan op tijd. Het gebied is populair in Nederland, Frankrijk en Engeland dus je bent niet de enige die hier in de vakantieperiodes graag wil zitten. Daarentegen is Val Thorens buiten de vakantieperiodes ideaal als last-minute bestemming, ze hebben zoveel bedden…

Accommodatie thema's