Restaurants Westendorf

Westendorf is nou typisch zo’n dorp dat in alle opzichten voldoet aan het stereotype beeld dat wintersporters van Oostenrijk hebben: ‘gemütlich’. En dat zie je terug in het aanbod van restaurants. Gegeven het aantal pistekilometers heeft Westendorf een bijzonder hoge dichtheid van berghutten. En ook in het dorp zelf zal je niet lang door de straten dolen op zoek naar een restaurant.

Restaurants op de berg

Het deel van het skigebied van Westendorf is niet bijzonder groot, maar als je wilt kan je hier wel iedere dag in een ander pisterestaurant eten. Sommige van die berghutten zijn wat groter, andere juist heel gemoedelijk en authentiek. Eén ding staat vast: bij de meeste berghutten gaat de lunch op de een of andere manier vloeiend over in de eerste tekenen van après-ski.

Restaurants in het dorp

Datzelfde geldt eigenlijk voor de restaurants in het dorp. Want is het nou een après-ski kroeg of toch een restaurant? Tja, het onderscheid tussen het serveren van vloeibare bruine boterhammen en een goede Tiroler Gröstl is bij een aantal restaurants in Westendorf lastig te zien. Aan de andere kant heb je er natuurlijk voldoende restaurants wanneer je je even aan de hoempapa wilt onttrekken. En kan je echt geen afscheid nemen van de kroketten en frikadellen? Geen zorgen, die zijn in grote aantallen in Westendorf te verkrijgen.

18 pisterestaurants in Westendorf

Skihütte Ki-West
Alpenrosenhütte
Skiwiege
Choralpe
Alte Mittel
Gassnerwirt
Gasthof Maierhof
Sonnalm
Osl-Panorama
Gasthof Stimmlachhof
Schrandlhof
Wastlhof
Bruchstall
Fleidingalm
Gerry's Inn
Brechhornhaus
Talkaser
11er Alm

6 restaurants in Westendorf

Feinsinn
Berger
Glockenstuhl
Mesnerwirt
Reiterstüberl
Die Mühle

Westendorf reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 34 skihuur winkels in Westendorf
3
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.