Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Vanaf 12 oktober treintickets naar Alpen te boeken

Rogier op 10 oktober 2022· geen reacties

null

De Deutsche Bahn, de Duitse spoorwegmaatschappij, heeft bekendgemaakt dat vanaf 12 oktober 2022 de verkoop van internationale treintickets begint. Dat betekent dat je vanaf dan treintickets voor komende winter kunt kopen van treinreizen die door Duitsland lopen, oftewel richting Oostenrijk, Italië en Zwitserland.

Nu de beste prijzen

Uit onze enquête eerder dit jaar bleek dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn om met de trein op wintersport te gaan. Dan is nu het moment om de daad bij het woord te voegen en de beste reizen te vinden voor de beste prijzen. Op 12 oktober wordt de nieuwe dienstregeling van de Deutsche Bahn bekend gemaakt met de bijbehorende prijzen. Het verleden leert dat hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger je een treinkaartje kunt kopen naar Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Zet die dag dus in je agenda.

Start verkoop

Via NS International kun je een willekeurig vertrekstation in Nederland kiezen, waarna de website automatisch het tarief berekent. In voorgaande jaren kostte een enkele reis naar bijvoorbeeld Innsbruck slechts 39,90 euro als je op tijd boekte.

Houd vanaf woensdag 12 oktober ook de website in de gaten! Wij zullen de beste deals voor je bijhouden.

Treinreizen bij TUI

Momenteel is het al mogelijk om via TUI directe treintickets te kopen naar verschillende Oostenrijkse skigebieden. Dit zijn reizen waar je niet hoeft over te stappen. Voor de TUI Ski Express kun je verschillende klassen zoals Economy, Premium Economy of Comfort Privé reserveren. Premium Economy kun je ook reserveren als Premium Economy Privé voor eigen gezelschap.
* TUI Ski Express treinticket Zell am See vanaf 198 euro per persoon
* TUI Ski Express treinticket Landeck (o.a. Nauders) vanaf 199 euro per persoon
* TUI Ski Express treinticket Westendorf vanaf 199 euro per persoon
* TUI Ski Express treinticket Innsbruck (o.a. Igls) vanaf 199 euro per persoon
* TUI Ski Express treinticket St. Anton am Arlberg vanaf 199 euro per persoon

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie