BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Le Grand Massif

Appartmenten Le Grand Massif

Wie op zoek is naar appartementen in het Grand Massief zal na snel zoeken in Flaine uitkomen. Dit dorp is gebouwd voor wintersporters. In het ‘oude’ centrum vind je hier voornamelijk enorme appartementsblokken. In de nieuwere wijken zoals Hameau de Flaine vind je modernere appartementen waar je meer ruimte zult hebben. De andere dorpen zijn authentieker met minder groots opgezette appartementscomplexen. Maar ook hier vind je prima appartementen soms zelfs ondergebracht in mooie chalets. Kortom voor ieder en elke portemonnee wat wils.

Verschil tussen de dorpen

De dorpen Samoëns, Morillon, Sixt en Les Carroz en het nieuwe Hameau de Flaine bieden moderne, vriendelijke en redelijk ruime appartementen. Vaak minder ‘typisch’ Frans dan in het oude Flaine zelf. In de eerst genoemde dorpen vind je ook best een aantal oudere chalets waar de locals een bepaald deel van het chalet verhuren voor wintersporters. Een stuk authentieker, maar geen echte ski-in ski-out.

Prijsniveau

Zonder een echte prijsvechter te zijn, kun je voor relatief weinig geld prima appartementen vinden. Kortom prijstechnisch staan de accommodaties in Le Grand Massif prima in de markt. Zoals overal is het wel hoe ruimer en hoe luxer je wilt hoe meer je betaalt. Maar ook hier geven wij graag de tip mee om goed te zoeken. In bijvoorbeeld Hameau de Flaine kom je vaak erg goed geprijsde appartementen tegen. Soms is het bijna low-budget. Zeker buiten de vakanties.

Accommodatie thema's