BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Le Grand Massif

Pensions Le Grand Massif

Het Grand Massif is misschien wel het Franse gebied met het grootste aanbod aan gîtes, de Franse pensions. Logisch want het gebied heeft aardig wat authentieke dorpjes. Gîtes hebben in Frankrijk een maximaal aantal bedden, dat is de reden dat je bijna geen gîtes vind in speciaal voor de wintersport gebouwde dorpen. In Flaine vind je dan ook geen pensions. In de andere dorpen wel.

Verschil tussen de dorpen

Hoe meer het dorp gebouwd is voor de wintersport hoe minder gîtes je zult vinden in deze dorpen. Gelukkig heeft Le Grand Massif aardig wat dorpen die behoorlijk authentiek zijn. Zo vind je bijvoorbeeld in Les Carroz en heel flink aantal gîtes net als in Samoëns. Kortom een Frans gebied met veel keuze in gîtes zolang je het speciaal voor de wintersport gebouwde Flaine maar links laat liggen.

Prijsniveau

Wil je voor niet al teveel geld in mooie gezellige accommodaties zitten, dan zit je goed in de gîtes van het Grand Massif. Mooie chalets, leuke kamers en vaak zeer goed verzorgd. Prima prijs/kwaliteit voor deze accommodaties in het grote gebied van Le Grand Massif.

Accommodatie thema's