BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Appartmenten Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Aan appartementen geen gebrek in het skigebied van Saalbach-Hinterglemm. Op het eerste gezicht lijkt het alsof de twee dorpen voornamelijk uit hotels bestaan, maar als je wat beter kijkt zie je een ruim aanbod van appartementen in deze twee populaire dorpen. Niet alle appartementen in het Skicircus Saalbach-Hinterglemm liggen dichtbij de liften. De dorpen zijn snel gegroeid en dus moet je vanuit sommige appartementen in Hinterglemm wat verder lopen naar de liften.

Verschillen tussen de dorpen

In alle dorpen in het Skicircus Saalbach-Hinterglemm heb je meer dan voldoende keuze tussen verschillende appartementen. Wanneer je vol in de actie wilt zitten dan is een appartement in Saalbach of Hinterglemm de beste optie. Hier zit je dichtbij de gezellige apres-ski en zit je direct in het skigebied. In een appartement in Leogang zit je wat verder van de liften en heb je wat minder apres-ski. Ideaal dus als je wat rustiger wilt verblijven. In Maishofen en Saalfelden zit je wat verder van het skigebied, je zal echt met de auto of bus naar de liften moeten, en mis je dus de echte beleving. Een appartement in een van deze twee dorpen is wel weer ideaal als je meerdere skigebieden wilt bezoeken.

Prijsniveau

Appartementen in Saalbach en Hinterglemm zijn net even wat duurder dan gemiddeld. Niet zo gek, want de twee dorpen bieden eigenlijk alles wat het hartje van een wintersporter begeert. Goede apres-ski, mooie appartementen en een groot skigebied. In Leogang betaal je alweer wat minder en in Saalfelden of Maishofen zit je in een appartement voor een significant lager bedrag dan een appartement in Saalbach of Hinterglemm, maar dan moet je wel wat verder rijden naar het skigebied.

Accommodatie thema's