BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Chalets Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Chalets vind je voldoende in het Skicircus Saalbach-Hinterglemm. Niet zo vreemd natuurlijk, want dit is een van de meest populaire skigebieden van de Alpen. In Saalbach en Hinterglemm, de twee grootste en meest populaire dorpen van het skigebied, staan veel hotels, maar zeker aan de randen van de dorpen kan je ook aardig wat chalets vinden. Je verblijft dan wel iets verder van de lift, maar kan wel gebruik maken van alle geweldige faciliteiten van dit skigebied.

Verschillen tussen de dorpen

In Saalbach of Hinterglemm boek je een chalet wanneer je in het centrum van het skigebied wilt verblijven. Hier vind je de bruisende apres-ski en zit je dichtbij de liften. Let wel op, want met name Hinterglemm is flink gegroeid, dus wanneer je hier een pension boekt kan je wat verder van de liften verwijderd zijn. Leogang ligt in een ander dal, maar is wel direct aangesloten op het skigebied. Je vindt in Leogang mooie chalets. Ook in de grotere dorpen Saalfelden en Maishofen liggen chalets, maar deze zijn wel verder van het skigebied verwijderd. In Viehhofen vind je tegenwoordig ook een park van Landal, met chalets en appartementen. Ook hier zal je altijd even met de auto naar de lift moeten rijden.

Prijsniveau

De prijzen van chalets in Saalbach en Hinterglemm zijn vergelijkbaar met de prijzen van chalets in andere populaire skigebieden. Uiteraard betaal je het meeste voor een chalet in Saalbach of Hinterglemm. Het minste ben je kwijt in Maishofen of Saalfelden. Da’s niet zo gek, want die dorpen zijn niet verbonden met het skigebied en je zal dan altijd even de auto moeten pakken naar de lift. Leogang is wel verbonden met het skigebied en de prijs van chalets ligt hier in ieder geval iets lager dan de prijs van chalets in Saalbach of Hinterglemm.

Accommodatie thema's