Chalets Serfaus - Fiss - Ladis

Je hebt in het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis een prima keuze uit verschillende chalets. Hoewel de meeste accommodatie die in dit skigebied wordt aangeboden uit hotels, appartementen en pensions bestaat, is het ook zeker mogelijk om een gezellig chalet te vinden. Sommige chalets liggen aan de piste, andere juist wat verder van de liften af. Zeker in Fiss moet je goed naar de ligging kijken. Wanneer je onderaan het dorp verblijft moet je soms best wel een stukje door de steile straatjes lopen.

Verschillen tussen de dorpen

Er worden in Serfaus - Fiss - Ladis meer hotels, appartementen en pensions aangeboden, maar zeker in Fiss is er ook een aardig aanbod van chalets. Sommige ‘chalets’ maken deel uit van appartementencomplexen. En zijn dan eigenlijk gewoon appartementen. Je bent eigenlijk op zoek naar een vrijstaand chalet zoals chalet Terra Rossa in Fiss.

Prijsniveau

Het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis is zeker niet het goedkoopste skigebied en ook de chalets zijn over het algemeen wat duurder dan normaal. Hierbij geldt: des te dichter bij de liften, des te hoger de relatieve prijs. Zeker in Serfaus liggen de prijzen hoger dan gemiddeld, maar hier bestaat het aanbod meer uit hotels en appartementen.

Zoek met uitgebreide filters
chaletMartinshof
Fantastisch
63x bekeken
8.9
  • Ladis
  • 250m van het centrum Ladis
Details
ontbijt1 slaapkamer (25m²)
€ 1312
(€ 656 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
chaletAlpinchalet Edelweisss
24x bekeken
  • Ladis
  • 350m van het centrum Ladis
Details
5 slaapkamers (180m²)
€ 18826
(€ 9413 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)