BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Les Trois Vallées

Chalets Les Trois Vallées

In zo’n groot gebied als Les Trois Vallées vind je natuurlijk ook chalets om te huren. Met grote groepen kan een chalet afhuren gezellig, leuk en nog best gunstig qua prijs zijn. In Les Menuires vind je een aantal chalets, net als in het bijbehorende dorp van Saint Martin de Belleville. In Val Thorens zijn eigenlijk geen chalets te huren. Daarentegen stikt het van de chalets in Courchevel en Méribel. Het enige probleem zijn de kosten, want deze chalets zijn alleen weggelegd zeer welgestelde wintersporters.

Verschil tussen de dorpen

In Val Thorens vind je zo goed als geen chalets te huur. In Les Menuires al een stuk meer. En Courchevel en Meribel zou je echte chaletdorpen kunnen noemen. Dat de eerst genoemde dorpen niet al te veel chalets hebben komt voor het uit het feit dat deze dorpen zo ‘effectief’ mogelijk zijn gebouwd. In een appartementencomplex kun je natuurlijk meer wintersporters kwijt dan in een paar chalets.

Prijsniveau

Het huren van een chalet in Les Trois Vallées is niet goedkoop. Maar je krijgt er natuurlijk wel een mooie privéruimte voor terug. Wie een beetje zoekt en met een grote groep (vrienden of familie) op vakantie gaat kan in een chalet nog best wel eens goedkoop uitkomen. Zeker rond Les Menuires zijn een aantal prijsgunstige chalets te vinden. In Courchevel is het simpel, hier zijn de chalets duur. Erg duur. Maar daar krijg je wel luxe voor terug. Méribel is dan net iets minder duur, maar goedkoop mogen we dit dorp zeker niet noemen.

Accommodatie thema's